Beatleskväll med The DayTrippers

Beatleskväll med The DayTrippers

Från 100,00 SEK

Plats

Datum

14 okt 2023 20:30 - 15 okt 2023 00:00

Beskrivning

The DayTrippers spelar enbart låtar av ett känt Liverpoolband - The Beatles. Inte som försök att plagiera, utan på sitt eget sätt, med mycket sångstämmor, energi och glädje. Repertoaren sträcker sig från de tidiga hitsen som t ex She Loves You och I Wanna Hold Your Hand, över Revolver och Sergeant Pepper och fram till senare Beatles-låtar som Come Together, Something, Here Comes The Sun, Get Back och Let It Be. Samt också mindre kända låtpärlor.

Beatles musik tilltalar såväl yngre som äldre, och The DayTrippers är ett band i flera generationer. Initiativet kommer från basisten Jose Petri de Luna som tidigare hade ett Beatles-coverband i Spanien.

Under senaste året har The DayTrippers gjort avtryck på en rad spelställen - och satt fart på publikens dansfötter. Mottot för bandet är - som Ringo Starr brukar uttrycka det - Peace and Love.

Lokal

Hantverkaregatan 2, 641 30 Katrineholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer