Beat City tubeworks + Erik Lazaroff & Hökarna

Beat City tubeworks + Erik Lazaroff & Hökarna

Från 165,00 SEK

Plats

Datum

12 maj 2023 21:00 - 23:59

Beskrivning

Kulturkollektivet Beardmen presenterar Fridays in Fkp.


Vi fortsätter vår satsning med den nya klubben i Falköping. Denna gång har vi inga mindre än Beat City Tubeworks och Erik Lazaroff & Hökarna på besök. Detta kommer bli en kväll du inte vill missa.


Beat City Tubeworks ┃23.00

Lyssna här: https://open.spotify.com/artis...


Beat City Tubeworks från Jönköping lirar en musik som bäst kan liknas vid 70-talstonande skitig CBGB-garage-rock’n’roll, mixat med en gnutta tidig KISS, Quo och powerpop.


Bandet har nyligen genomgått en metamorfos med två medlemsbyten och befinner sig nu i sin ”Mark II era”. Med 2st hyllade kritikerrosade album i bagaget och ett tredje på gång, känner de nu en stark postpandemisk pepp att äntra scenen igen.


Erik Lazaroff & Hökarna ┃21.30

Lyssna här: https://open.spotify.com/artis...


Erik Lazaroff & Hökarna från Stockholm släppte sitt debutalbum ”Under Hökens Vingar” hösten 2019 på Lightning Records. En rockplatta med ljudbilden rotad i 70-talet där de flesta av rockens klassiska dinosaurier finns som influens, men där de svenska texterna ger ett intimare och mer direkt tilltal. Förutom låtar från nämnda album kommer även nya låtar spelas, så var på plats för att vara först med att höra dem!

Bandet består av Erik Lazaroff på sång och gitarr, Carl Greder på bas, Axel Aronsson på trummor och Aston Farnell på gitarr.


PRAKTISK INFO


Inträde┃21:00

Erik Lazaroff & Hökarna┃21.30

Beat City Tubeworks┃23.00

Åldersgräns┃18+

Fullständiga rättigheter


Arrangör

Konsertarrangör med bas i Skövde - För en levande livemusikscen! Grundades 2014.

Lokal

O'Learys, Sankt Olofsgatan 26, 521 43 Falköping

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.