Båttur Nybrokajen - Edsbergs slott - Nybrokajen, Lördag 8 september 2018

8 sep 2018 16:00 - 18:00

Nybrokajen, Stockholm, Sollentuna, 11148 Stockholm

- Andréas, kan du inte ordna en båttur på en helgdag? Den frågan har jag fått så många gånger. Nu gör jag verklighet av det. Alltså lördagen den 8:e september!

M/S Delfin VI Nybrokajen avgår, längst in vid "trapporna", kl. 16.00 och går tillbaka till Nybrokajen från Edsbergs slott kl. 18.00.

Varför inte åka med pendeln in till Stockholm och göra något mysigt? -Gå på museum, äta på någon god restaurang eller bara njuta av allt vackert som finns att titta på. För att sen ta båten hem till Sollentuna. Jag lovar, en så häftig upplevelse.

Eller så tar ni helt enkelt båten in till Stockholm. Kanske tar en kopp kaffe eller varför inte ett glas bubbel... Eller! För att sedan gå på en schysst krog och äta en god middag eller så tar ni bara pendeln tillbaka till Sollentuna.

Vad ni än väljer så är jag övertygad om att ni kommer att få en upplevelse som ni inte kommer att glömma. Edsvikens vatten är något speciellt. Något att uppleva.

Det går att köpa enklare mat, såsom wraps och fikabröd. Självklart kommer det också att gå att köpa varma och kalla drycker och även drycker med och utan alkohol.

Båten avgår 16.00 från längst in i Nybroviken vid biljettkiosken. Sen vänder båten 18.00 vid ångbåtsbryggan vid Edsbergs slott.

En serviceavgift för Billetto.se är INKLUDERAD i priset. Billetto säljer och en biljettförsäkring, om olyckan skulle vara framme. Köper du flera biljetter, så är nog detta ingen dum idé.

Varmt välkommen ombord!

Skepp ohoj!

Andréas Näsman

0706-235235 andreas.naesman@gmail.com

Observera att båten har ett trappsteg ner, så den är ej handikappanpassad. Men självklart hjälper jag till så gott det bara går.

Enkelbiljett Nybrokajen - Edsbergs slott, avgång 16.00

Stängd

Enkelbiljett Edsberg slott - Nybrokajen, avgång 18.00

Stängd