Båttur Nybrokajen - Edsbergs slott - Nybrokajen, fredag 11 september 2020 !NYTT DATUM!

11 sep 2020 17:00 - 21:00


Nytt datum på grund av Corona, men vi kör i september!

M/S Delfin VI Nybrokajen avgår, längst in vid "trapporna", kl. 17.00 och går tillbaka till Nybrokajen från Edsbergs slott kl. 19.00.
Ta pendeln in till Stockholm och göra något mysigt? -Gå på museum, äta på någon god restaurang eller bara njuta av allt vackert som finns att titta på. För att sen ta båten hem till Sollentuna. Jag lovar, en så häftig upplevelse.

Eller så tar ni helt enkelt båten in till Stockholm. Kanske tar en kopp kaffe eller varför inte ett glas bubbel... Eller! För att sedan gå på en schysst krog och äta en god middag eller så tar ni bara pendeln tillbaka till Sollentuna.

Vad ni än väljer så är jag övertygad om att ni kommer att få en upplevelse som ni inte kommer att glömma. Edsvikens vatten är något speciellt. Något att uppleva.

Det går att köpa enklare mat, såsom wraps och fikabröd. Självklart kommer det också att gå att köpa varma och kalla drycker och även drycker med och utan alkohol.

Båten avgår 17.00 från längst in i Nybroviken vid biljettkiosken. Sen vänder båten 19.00 vid ångbåtsbryggan, vid Edsbergs slott.

En serviceavgift för Billetto.se är INKLUDERAD i priset. Billetto säljer och en biljettförsäkring, om olyckan skulle vara framme. Köper du flera biljetter, så är nog detta ingen dum idé.

Observera att detta inte är en guidad tur. Det är medvetet från min sida, då min tanke är att ni skall kunna sitta och njuta av utsikten. Vill ni hänga med? Ta fram google maps... ;)

Varmt välkommen ombord!

Skepp ohoj!

Andréas Näsman

0706-235235 andreas.naesman@gmail.com

Observera att båten har ett trappsteg ner, så den är ej handikappanpassad. Men självklart hjälper jag till så gott det bara går.

++++++++++++++++++++++++

Coronavirus - Covid-19. Skulle det vara så att det inte anses lämpligt med att köra båtturer som denna, så kommer jag självklart att ställa in och pengarna betalas tillbaka, eller att vi bokar om till ett nytt datum. 

Se även info från Billetto.

Du som arrangör blir inte ålagd någon kostnad vid ett inställt event. 
Om du ställer in eventet blir så återbetalas biljettpriset till biljettköparna men inte avgiften (eller eventuella hanteringsavgifter för tilläggstjänster) oavsett om avgiften är inkluderad eller exkluderad i priset.  

Här kan du läsa mer om våra återbetalningsvillkor: 
https://billetto.co.uk/l/legal-documents#refund 
https://billetto.co.uk/l/legal-documents#terms (12.3)

Avgiften täcker bl.a. den service som vår plattform ger dig till att sälja biljetter och biljettköparna att köpa och få sina biljetter tillsänt sig. Vid ett inställt event täcker avgiften hanteringskostnaderna vi har för överföringen av pengar tillbaka till biljettköparna m.m. Utan avgiften har vi inte möjlighet att erbjuda någon tjänst eller service, inte heller i denna specifika situation som råder. 

Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.