Båttur Nybrokajen - Edsbergs slott - Nybrokajen, fredag 10 maj 2019

10 maj 2019 17:00 - 21:00

Nybrokajen, Stockholm, Sollentuna, 11148 Stockholm

Jag kan inte sluta med denna båttur, så länge jag känner att den är efterfrågad.

M/S Delfin VI Nybrokajen avgår, längst in vid "trapporna", kl. 17.00 och går tillbaka till Nybrokajen från Edsbergs slott kl. 19.00.

Varför inte åka med pendeln in till Stockholm och göra något mysigt? -Gå på museum, äta på någon god restaurang eller bara njuta av allt vackert som finns att titta på. För att sen ta båten hem till Sollentuna. Jag lovar, en så häftig upplevelse.

Eller så tar ni helt enkelt båten in till Stockholm. Kanske tar en kopp kaffe eller varför inte ett glas bubbel... Eller! För att sedan gå på en schysst krog och äta en god middag eller så tar ni bara pendeln tillbaka till Sollentuna.

Vad ni än väljer så är jag övertygad om att ni kommer att få en upplevelse som ni inte kommer att glömma. Edsvikens vatten är något speciellt. Något att uppleva.

Det går att köpa enklare mat, såsom wraps och fikabröd. Självklart kommer det också att gå att köpa varma och kalla drycker och även drycker med och utan alkohol.

Båten avgår 17.00 från längst in i Nybroviken vid biljettkiosken. Sen vänder båten 19.00 vid ångbåtsbryggan, som nu är helt nyrenoverad, vid Edsbergs slott.

En serviceavgift för Billetto.se är INKLUDERAD i priset. Billetto säljer och en biljettförsäkring, om olyckan skulle vara framme. Köper du flera biljetter, så är nog detta ingen dum idé.

Då jag har fått en prishöjning på båten, måste jag höja priset något. Min ambition har hela tiden varit, och är, att hålla priset så lågt jag bara kan.

Observera att detta inte är en guidad tur. Det är medvetet från min sida, då min tanke är att ni skall kunna sitta och njuta av utsikten. Vill ni hänga med? Ta fram google maps... ;)

Varmt välkommen ombord!

Skepp ohoj!

Andréas Näsman

0706-235235 andreas.naesman@gmail.com

Observera att båten har ett trappsteg ner, så den är ej handikappanpassad. Men självklart hjälper jag till så gott det bara går.

Ett TIPS! Boka bord på Ristorante Al Capriccio i Sollentuna före eller efter båtturen. Säg "Båttur" när ni bokar så får ni ett specialpris på deras 3-rätters meny. Boka på 08-6310034

Enkelbiljett Nybrokajen - Edsbergs slott, avgång 17.00

UTSÅLT

Enkelbiljett Edsberg slott - Nybrokajen, avgång 19.00

250,00 SEK

Barnbiljett 4-16 år. Nybrokajen - Edsbergs slott. Avgång 17.00

UTSÅLT

Barnbiljett 4-16 år. Edsbergs slott - Nybrokajen. Avgång 19.00

UTSÅLT

Barnbiljett 0-4 år. Nybrokajen - Edsbergs slott. Avgång 17.00

UTSÅLT

Barnbiljett 0-4 år. Edsbergs slott - Nybrokajen. Avgång 19.00

UTSÅLT

Tur och Retur Nybrokajen - Edsbergs slott - Nybrokajen. Avgång 17.00

UTSÅLT