skip to main content

Båttur Nybrokajen - Edsbergs slott - Nybrokajen, fredag 10:e maj 2024

Båttur Nybrokajen - Edsbergs slott - Nybrokajen, fredag 10:e maj 2024

Från Gratis

Plats

Datum

10 maj 2024 16:30 - 20:30

Beskrivning

Upplev en fantastisk båttur på vackra Edsviken fredagen den 10:e maj 2024! 

Ta chansen att göra fredagen extra speciell genom att delta i denna avkopplande båtresa. Oavsett om du vill ta med vänner, kollegor eller bara njuta på egen hand så är alternativen många. Notera att detta inte är en guidad tur, utan snarare en chans att njuta av naturen på ditt eget sätt.

Båten Delfin VI avgår från Nybrokajen kl. 16:30 och tar er till Edsbergs slott, för att sedan återvända till Nybrokajen kl. 20:30. Under båtturen finns det möjlighet att köpa enklare mat såsom wraps och fikabröd samt varma och kalla drycker. För extra glädje kan ni även köpa drycker med eller utan alkohol.

Denna avkopplande båttur arrangeras av Andréas Näsman och lovar en minnesvärd upplevelse. Missa inte chansen att vara med! Varmt välkommen ombord på Delfin VI för en magisk båttur på Edsviken.

Lokal

Delfin VI, Nybrokajen, 11148 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer