Hoppa till huvudinnehåll

Bästa vänner Suomen Poliisi & Svenska Polisen

Bästa vänner Suomen Poliisi & Svenska Polisen

Från 250,00 SEK

Plats

Datum

20 sep 2024 19:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Musik bland annat från Strömskärs Maja och Kristina från Duvemåla.

Solist: Maria Ylipää

Dirigenter: Sami Ruusuvuori och Anders Söderkvist

Orkestrar: Helsingin poliisisoittokunta & Polisen Musikkår Region Stocholm.

Helsingfors polisens musikkår är polisens representativa orkester, som är placerad vid Helsingfors polisinrättnings specialenhet. Musikkåren verkar nationellt inom alla polisens områden. Denna 70-åriga professionella orkester består av 43 musiker.

Musikkåren grundades redan 1947 för att främja interaktionen mellan polisen och medborgarna. Samma uppdrag fortsätter än idag utan avbrott. Musikkåren turnerar regelbundet i Finland, och håller konserter med de bästa gästartisterna inom flera musikstilar.

Lokal

Kungasalen, Valhallavägen 105, 115 51 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Återbesök evenemang

Populära events

Närliggande evenemang

Evenemang från samma kategori

Upptäck mer