skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Bassline Brigade Open-Air: 2024 #1

Eventet är avslutat

Bassline Brigade Open-Air: 2024 #1

Från 100,00 SEK

Plats

Datum

25 maj 2024 22:00 - 26 maj 2024 05:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Brigaden är tillbaka!

Vi kickar igång rave-säsongen med en utefest på Big Belly-ljudsystemet på bekant mark! Det blir alltså ordentlig bas - ni som var på någon av våra fester förra året vet - till genres som Dub, Jungle/DNB, Dubstep, breakbeats, etc.

Vi kommer vara utomhus på en fantastisk plats med magisk utsikt. Det betyder att vi vill lämna platsen som den var när vi kom. Även om vi har fixat så gräset på dansgolvet kommer vara nyklippt ;) Ta hand om moder jord och använd papperskorgar/soppåsar! <3

DJs:

- Bassline Brigade Crew

-TBA...

-----------------------------------------------

Pris:

Förköp: 100kr

På plats: 150kr (OBS: Kontant)

Location: Hemligt! Dom som har köpt förköp får ett mail med karta och vägbeskrivning samma dag som eventet. Men som nämnt har vi kört där förut...

Vi ses snart <3

Arrangör

"Bassline Brigade rycker ut! Stans senaste tillskott har egentligen många år på nacken. I ett möte mellan arrangörer från Big Belly, Dynamitklubben, Sun Citadel Dance Club och Söder Dub slår Bassline Brigade en kil i Stockholms nattliv. Ett golv dedikerat till korsningarna mellan breakbeats och dub med plats för utforskande. En bred bas där jockeys från olika bakgrunder möts och presenterar musik som tidigare saknats utrymme för. Bassline Brigade söker upp och presenterar ny musik på Big Belly Soundsystem."

Lokal

Stockholm, Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer