skip to main content

Basic Zombie-Makeupkurs

Basic Zombie-Makeupkurs

Från 1.995,00 SEK

Beskrivning

Sitt inte hemma och ruttna - kom till Helsinglight och förvandlas till en hjärntörstande Zombie istället! I vår 1-dags kurs lär du dig att skapa en läskig Zombie med FX Makeup. Kursen passar både nybörjare och Halloween-entusiaster, walking dead-fans och blivande eller erfarna makeup artister. Ingen förkunskap krävs.

Under kursen kommer du att arbeta med olika tekniker med hjälp av FX-fetsmink, body makeup, latex, sårpasta, 3D-Gel, vax, fejkblod, tandlack och mer. Under kursens gång får du arbeta med en bred palett av fX Makeupprodukter till ett värde av ca 1000 kr/ person.  Kursen leds av erfarna FX-artisten Petra Shara Stoor och avslutas med en enklare fotosession utomhus av din zombie. Det finns möjlighet att köpa effektlinser på plats för en fulländad zombie-look till fotograferingen. Denna kurs är perfekt för alla som vill ta sitt intresse för skräck och specialeffekter till nästa nivå.


KURSDETALJER:

Datum: Söndag den 24 mars
Tid: 10-16, inklusive en timmes lunchpaus
Plats: Helsinglight FX Academy, Vattlång 114, Nordanstig
Åldersgräns: Från 15 år och uppåt

Begränsat antal platser.

KURSPRISER:

Early bird Pris: 1 995 kr (Boka din plats före 29 februari)
Ordinarie Pris: 2 495 kr (Vid bokning efter 29 februari)

Kaffe, te och enklare fika ingår även i kurspriset. Ta med egen lunch.

KURSINNEHÅLL:

Introduktion till FX Makeup: Dyk in i en värld av färglära, effektlinser och de grundläggande FX makeupprodukterna. En perfekt start för att väcka din kreativitet.

Design och Skisser: Utveckla färdigheter i att planera och skissa dina visioner. Vi guidar dig genom processen att designa din egen unika zombie, från idé till färdig skiss.

Sminkteknik och Karaktärsdrag: Lär dig olika tekniker för att förvandla din skiss till verklighet. Skapa autentiska zombie-karaktärsdrag såsom död och rutten hud, upprivna sår, uppsliten näsa, och ihåliga ögon med hjälp av FX Makeup, latex, 3D-gel, sårpasta, tandlack, samt rinnande och koagulerat blod mm.

Frisyr, Kläder och Fotografering: Fullända din transformation med en vidrig zombiefrisyre och skitig klädsel. Vi avslutar denna dag med en fotografering där du får 2-3 högkvalitativa bilder på dig själv som zombie– ett utmärkt tillägg till din portfolio eller som ett minnesvärt ögonblick i ditt album.

  Vart finns vi?

  Helsinglight
  Vattlång 114
  SE-82991 Ilsbo
  Nordanstig (Ca 20 minuter ifrån Hudiksvall)

  Hur reser man till oss?

  Vi finns belägna i Vattlång, i Nordanstigs kommun som finns ca 20 minuter från Hudiksvall och ca 1 h från Sundsvall. Det går bussar och tåg till Hudiksvall och anslutande lokala bussar från Hudiksvall till Vattlång. Det är även smidigt om du har egen bil eller vill hyra bil under din vistelse här. Om du har frågor eller behöver hjälp med resplaneringen hjälper vi dig mer än gärna.

  Hitta oss på Google Maps

  ÖVRIGT:

  Alla kursdeltagare erbjuds 15% rabatt på vårt sortiment av FX makeup och Halloween linser efter avslutad kurs. 

  Har du fler funderingar, vänligen kontakta petra@helsinglight.com eller Skicka DM till oss på Helsinglight Facebook/Instagram.

  Välkomna till en fantasifull, lärorik och kreativ dag!

  Kreativa hälsningar
  Petra
  FX Artist Helsinglight


  Arrangör

  Helsinglight FX Academy - Din makeupskola för att lära dig FX makeup och specialeffekter


  På Helsinglight FX Makeup Academy i vackra Hälsingland lär du dig skapa allt från läskiga zombier till fantasifulla silikonmasker och FX-prosthetics. Vår makeupskola erbjuder korta kurser, intensiva bootcamps och längre utbildningar i SFX makeup, masker och specialeffekter. I vår shop hittar du kvalitativa FX produkter för att fortsätta skapa med FX Makeup på egen hand.

  Våra lärorika utbildningar i specialeffekter passar både nybörjare och erfarna makeupartister, cosplayers, lajvare och filmnördar mm. Vi erbjuder kurser på svenska, engelska och finska och är den enda makeupskolan i Sverige som erbjuder en unik utbildning i att skapa helmasker i silikon och vårt kursutbud utökas kontinuerligt. 

  Boka din plats nu på någon av våra kurser och lär dig mer om att skapa läskiga monster och magiska varelser med FX makeup på Helsinglight!

  Du kan även besöka vår FX Shop på helsinglight.se

  Lokal

  Helsinglight, Vattlång 114, 829 91 Ilsbo

  Headliners

  Petra Shara Stoor
  FX Artist, Helsinglight

  Vanliga frågor

  • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

   Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

  • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

   Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

  • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

   Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

  • Var hittar jag länken till ett online-event?

   Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

  • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

   Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

  Närliggande evenemang
  Evenemang från samma kategori
  Liknande upplevelser
  Återbesök evenemang
  Upptäck mer