Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Barnteater: MÅNSKENSSONATEN

Eventet är avslutat

Barnteater: MÅNSKENSSONATEN

Biljetter från Gratis

Plats

Datum

5 mar 2022 14:00 - 15:00

Beskrivning

Månskenssonaten - ett nattligt äventyr för barn mellan 2 och 6 år

Barnen får följa med månen in till den lilla staden där det händer hemliga saker när en egentligen ska sova. Vi smakar, luktar, lyssnar och känner oss fram genom natten. 
Scenografin består av ett antal väskor som en efter en öppnas och i varje väska finner vi en minatyrväld fylld av ljud, ljus, dofter och musik. Här finns ett litet torg med en fontän, ett bageri, en förort, en fullsatt spårvagn som far förbi allt till tonerna av Fabian Kallerdahls nykomponerade jazzmusik inspirerat av Beethovens Månskenssonaten. Föreställningen utforskar känslor som spänning, magi och nyfikenhet genom alla våra sinnen. Vad är egentligen verkligt? Vågar en saker i skydd av mörkret som en inte skulle våga annars? Är mörkret kanske möjligheternas plats?

Kl 14.00 lör den 5 mars 2022

Samlingssalen, Gerlesborgsskolan

Manus och Regi: Helena Gezelius, Sara Klingvall och Heidi Saikkonen
Musik: Fabian Kallerdahl
Dramaturg: Anna Berg
Skådespelare: Sara Klingvall och Helena Gezelius
Scenografi och kostymdesign: Heidi Saikkonen
Teknik och bygge: Julia Ringheim, Jan Ericson och Robin Holmlid
Trailer filmad av: Kristina Levin Vinter och Finn Levin Vinter
Foto: Lina Ikse och Max Gertrudson

Föreställningen presenteras i samarbete med Hagateatern och Tanums Kommun och är en del av konst- och kulturinitiativet Bottnafjorden Glöder 5-6 mars.

Välkomna!

Tanums kommun - startsida

http://gerlesborgsskolan.se/wp...

Lokal

Gerlesborgsskolan Gerlesborgsskolan, 1, 457 48 Hamburgsund

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.