skip to main content

Baristakurs: Latte Art, Basic

Baristakurs: Latte Art, Basic

Från 1.450,00 SEK

Plats

Datum

8 mar 2024 19:00 - 22:00

Beskrivning

Välkommen till Baristakurs: Latte Art, Basic.

Vill du ta ditt första steg i latte art eller förbättra ditt game? Då är den här kursen perfekt för dig! På kursen kommer du att lära dig grunderna som hjälper dig i vägen framåt för rätt skumning och skapa fina mönster.

Vår kursledare, Amanda, är en av Sveriges främsta latte art baristor. Hon har imponerat på scenen genom att komma på en fantastisk tredjeplats i Barista SM 2023. Med hennes expertis och passion för latte art kommer du att få de bästa möjliga verktygen och teknikerna för att bli en mästare på att skapa vackra mönster i kaffet.

Under kursen kommer du att få praktisk träning och steg-för-steg instruktioner för att bemästra latte art. Du kommer att lära dig hur du skummar mjölk på rätt sätt, vilka tekniker som behövs för att hälla mönster och hur du kan experimentera med olika designs. Oavsett om du är nybörjare eller redan har lite erfarenhet, kommer du att hitta kursen inspirerande och lärorik.

Eftersom kursen syftar till att ge dig möjligheten att öva och förbättra din latte art-färdighet, är platserna begränsade för att du ska få så mycket personlig uppmärksamhet som möjligt. Så se till att boka din plats i tid!

Baristakursen äger rum i vår egen kaffebar där du kommer att vara omgiven av en varm och inbjudande atmosfär. 

Bli en kaffekonstnär och ta ditt kunnande inom latte art till nästa nivå! Boka din biljett och upptäck spännande möjligheter inom kaffevärlden. Vi ser fram emot att träffa dig!

Arrangör

A43 Coffee på Avenyn 43 är en liten specialiserad kaffebar med fokus på upplevelse.

Vi är den lilla kaffebaren på Göteborgs paradgata Avenyn. Hos oss hittar du bland annat lokalrostat specialkaffe (specialty coffee) och egenproducerade bakelser.

Vi håller även i kaffeprovningar och baristakurser. 

Meriter:

- 2a i barista SM 2023, Aldrin
- 3a i barista SM 2023, Amanda
- Nominerad årets barista 2023, Aldrin
- Nominerad årets avenyföretag 2022

Lokal

A43 Coffee, Kungsportsavenyen 43, 411 36 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer