skip to main content

Bara få vara mig själv

Bara få vara mig själv

Från 100,00 SEK

Plats

Flera tidpunkter

15 juni 2024 - 16 juni 2024

Beskrivning

"Bara Få Vara Mig Själv" är en pjäs som handlar om två rivaliserande gäng. Mellan dem uppstår en förbjuden kärlekshistoria. Trots starka känslor står huvudkaraktärerna inför grupptryck att avsluta sin relation och vara lojala mot sina gäng.

Pjäsen utforskar frågor om identitet och självförverkligande. Den handlar om att våga vara sig själv och följa sina egna övertygelser, även när det går emot normer och förväntningar. "Bara Få Vara Mig Själv" är en resa som handlar om att våga bryta sig loss från konventioner för att hitta sin sanna identitet och kärlek.


Arrangör

Lokal

Wasabryggeriet, Sveagatan 1, 784 33 Borlänge

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer