Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Bansai! En Äventyrare 19/7

Eventet är avslutat

Bansai! En Äventyrare 19/7

Från 190,00 SEK

Plats

Datum

19 jul 2023 19:00 - 19:55
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Bansai! – en äventyrare är en musikalisk monologföreställning som tar avstamp i Ester Blenda Nordströms egna reportagetexter och som färdas fram och tillbaka, i både tid och rum.Hon levde som piga, nomad, emigrant och journalist. Utbildade sig till bonde, körde motorcykel och red i full galopp. Tävlade i bobsleigh, åkte längdskidor och wallraffade innan begreppet ens fanns.Hon hette Ester Blenda Nordström men var kanske mer känd under sin pseudonym: Bansai. Skådespelaren Eva Edwall och musikerna Amanda Arnborg och Erik Björksten är trion som tillsammans drar med sig publiken till 1900-talets början, till äventyr i bitande kyla och stekande hetta.Ackompanjerad av luta, dragspel, piano och sång målar Bansai återigen personporträtt av sin samtid. Mellan raderna anas historien om henne själv.

Skådespelare: Eva Edwall

Manus och regi: Hanna Sundelius

Kompositör: Amanda Arnborg & Erik Björksten

Producent: Marie JansonsMusiken i föreställningen är till största del nyproducerad, bortsett från några tidstypiska visor. Texten är en bearbetning av Ester Blenda Nordströms egna ord i reportage och intervjuer.Datum:
19:e juli, kl 19.00
20:e juli, kl 19.00

Längd: 55 min

Biljetter: 200 kr per biljett

Frågor? Maila info@scenkollektivetreact.se

Vi ses i sommar!

Arrangör

Frigrupp som jobbar med Musikteater och att lyfta olika kvinnor ur populärkulturen.

Aktuella med Sommarteater på Råda Säteri.


Lokal

Råda Säteri - Teatergläntan, Säteriallén 5, 435 32 Mölnlycke

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer