Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Band On The Run 50th Anniversary

Eventet är avslutat

Band On The Run 50th Anniversary

Från 75,00 SEK

Plats

Datum

24 nov 2023 18:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Vi är glada att presentera en konsertupplevelse som kommer att ta dig tillbaka i tiden och hylla ett av rockmusikens största mästerverk.

Konsert: Band On The Run framfört i sin helhet

För 50 år sedan släppte Paul McCartney och Wings deras album Band On The Run. Det är ett album som har gått till historien och innehåller hits som Jet, Let Me Roll It och självklart även titelspåret, Band On The Run. För att fira detta jubileum kommer vi att återskapa magin genom att spela hela albumet live från början till slut. 

I bandet har vi Martin Olsen på sång, Johan Pihleke på gitarr, Joseph Jeppsson på gitarr, Jonathan Sjöberg på keys, Ola Karlström på bas och Victor Morand på trummor. 

Vad du kan förvänta dig:
* En oförglömlig kväll med fantastisk musik
* Alla låtar från Band On The Run framförda i rätt ordning
* En liveupplevelse med talangfulla musiker
* Nostalgi och kärlek till en tidlös klassiker

Inträde vid dörren: 100kr
Förköp: 75kr
Mat och dryck finns att köpa på plats.

Vi ser fram emot att fira Band On The Run med er!

Lokal

Matverkstaden på Lokstallarna, Södra Bulltoftavägen 51, 212 22 Malmö

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer