skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Banbrytande Bach med Calmus Ensemble och Natalya Pasichnyk

Eventet är avslutat

Banbrytande Bach med Calmus Ensemble och Natalya Pasichnyk

Från Gratis

Plats

Datum

21 apr 2024 17:00 - 18:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Om Johann Sebastian Bach hade försett sitt ikoniska verk Das wohltemperierte Klavier med religiösa texter och vokalarrangemang, hur hade det då kunnat låta?

I en unik och banbrytande tolkning går den framstående svensk-ukrainska pianisten Natalya Pasichnyk in i rollen som Bachs medskapare i ett nytt musikaliskt verk där orden och rösterna sammanflätas med det instrumentala. Nyligen släpptes CD:n Rethinking the Well-Tempered Clavier (Navona Records) där hon samarbetar med en av Tysklands mest kända vokalensembler, Calmus från Leipzig, Bachs egna hemtrakter. Med konserten i Västerlövsta framförs verket för första gången inför publik – en högtidsstund för alla Bach-älskare!

Calmus Ensemble, en av Tysklands främsta vokalensembler, kännetecknas av en perfekt mix av klang, precision, lätthet, känslighet och humor. Bredden av tonala färger, den passionerade sångglädjen, deras speciella sound och deras varierade och fantasifulla program upphör aldrig att fånga och inspirera lyssnarna. Calmus ger ett drygt femtiotal konserter om året och är en alltid välkommen gäst runtom i Europa och USA.

Med kreativa tolkningar och hög intellektuell nivå har Natalya Pasichnyk etablerat sig som en av Europas ledande konsertpianister. Hon är en efterfrågad jurymedlem vid internationella pianotävlingar och ger master classes runtom i Europa. Natalya har med stort engagemang lyft fram den okända ukrainska musikskatten för en västerländsk publik. Hennes album Consolation – Forgotten Treasures of the Ukrainian Soul (BIS Records) hyllades av kritiker runtom i världen.

Arrangör

VÄSTERLÖFSTA KYRKAS MUSIKSTIFTELSE

Inför Anders Walls 80-årsdag 2011 önskade han sig istället för presenter bidrag till en konsertflygel i hemförsamlingen Västerlövsta. Bidragen lade grunden för den fantastiska Steinway-flygel som sedan installerades i Västerlövsta kyrka i Heby. Ambitionen är att varje år arrangera minst fyra konserter av mycket hög musikalisk klass. Konsertverksamheten stöds ekonomiskt av Anders Walls stiftelse.

Lokal

Västerlövsta kyrka, Skolgatan 2, 744 31 Heby

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer