Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

BANATI - Forum för jämställdhet

Eventet är avslutat

BANATI - Forum för jämställdhet

Från 75,00 SEK

Plats

Datum

10 mar 2019 11:00 - 19:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning


BANATI är ett samtalsforum där vi belyser jämställdhetsarbete ur en mängd olika perspektiv. Med BANATI vill vi skapa mötesplatser där vi kan utbyta erfarenheter, lära av varandra och tillsammans vässa våra metoder för att ständigt bli bättre på att skapa inkludering och lika villkor för alla – oavsett könstillhörighet.

BANATI anordnas årligen av Ibn Rushd Studieförbund som en del i vårt folkbildande arbete. Forumet handlar alltid om jämställdhet och för varje år väljs ett aktuellt ämne ut som undertema.

Är du intresserad av att lära dig mer om jämställdhet? Arbetar du redan med jämställdhetsfrågor och vill träffa andra för att utbyta erfarenheter? Vi välkomnar såväl som privatpersoner som representanter från civilsamhället, akademin och myndighetsvärlden att delta i BANATI.

Den 10 mars 2019 anordnas BANATI för första gången i Stockholm, tema för i år är antirasism. 

Håll utkik efter årets program här: https://www.ibnrushd.se/banati...

Lokal

Kapellgränd 10, 116 25 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer