Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Balkan Night | Kenan Memić, DJ Andrej & Tara Bellydancer | 18 mars

Eventet är avslutat

Balkan Night | Kenan Memić, DJ Andrej & Tara Bellydancer | 18 mars

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

18 mar 2023 22:00 - 19 mar 2023 03:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Balkan Night | Kenan Memić, Dj Andrej & Tara Bellydancer | 18 mars

Vi är tillbaka med ännu en Balkan fest på Brasseriet efter två riktiga succéer tidigare! Efter att ha fyllt lokalen 7 januari och 25 februari under namnet Oxide Entertainment är vi nu tillbaka igen. Namnet är nu Balkanija Events men underhållningen är densamma och en minst lika bra fest utlovas!

Utan någon närmare introduktion välkomnar vi Kenan Memić, Dj Andrej och Tara Bellydancer tillbaka för ännu en oförglömlig kväll tillsammans med alla våra kära besökare!

Då båda festerna tidigare varit utsålda i förväg och många nekades i entrén i brist på plats råder vi er till att säkra era biljetter i tid denna gång för att garantera just eran plats.

Plats: Brasseriet

Adress: Östra Larmgatan 20

Tid: 22-03

Datum: 18 mars

Varmt välkomna!

Arrangör

Lokal

Le Pain Brasseriet, Östra Larmgatan 20, 411 07 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer