skip to main content
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Baileys Treat Factory

Eventet är avslutat

Baileys Treat Factory

Från 200,00 SEK

Plats

Datum

16 dec 2017 12:00 - 17 dec 2017 17:00

Beskrivning

Kom och baka i Baileys magiska julgodisfabrik tillsammans med Tea Malmegård!

För första gången någonsin öppnar vi upp Baileys Treat Factory –ny en magisk julgodisfabrik där man kan baka sina egna sötsaker smaksatta med Baileys. Under ledning av konditorn Tea Malmegård får alla gäster en möjlighet att stanna upp, baka, umgås och unna sig själva något extra inför jul. Vi bjuder på underbara freakshakes och alla gäster får ta med sitt julgodis hem i vackra förpackningar!

Biljetterna kostar 200:-/st och det finns flera tillfällen att boka plats på. Så passa på att unna dig att baka med Baileys i jul och ta med dina nära och kära på en gemensam upplevelse ni aldrig kommer glömma!

Åldersgräns: 25 år. Legitimering kan förekomma.

Lokal

PS Matsal, Bondegatan 40, 116 22 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer