Event inställt

Bahamas Comedy 2/4. Isak Wahlberg, Kirsty Armstrong M.fl

150,00 SEK

Plats

Datum

2 apr 2020 19:00 - 22:00

Beskrivning

Väntan är över! Det är dags för oss att sparka igång 2020's comedy år. Premiärkvällens komiker är valda med omsorg för att ni ska få en kanonkväll.

Komikerna ni kommer få se denna fantastiska kväll är

Jonas Strandberg har ni säkert sett i svt's "släng dig i brunnen" eller kanske hört i AMK Morgon där han medverkar regelbundet.

Isak Wahlberg även han medverkar frekvent i AMK. Isak driver dessutom klubben CB (Carl Bildt) comedy som räknas som en av Sveriges absolut bästa.

Christoffer Nyqvist För några veckor sen såg vi Christoffer uppträda och kände genast att vi ville ha honom på premiärkvällen. Sagt o gjort, här har ni honom. Förbered er på skratt.

Kirsty Armstrong kommer ÄNTLIGEN tillbaka till oss. Kirsty körde hos oss förra året och nu har hon fått förtroendet att vara eran konferancier denna fantastiska kväll.

Varmt välkommna till denna skrattfest!.

Arrangör

Lokal

Kulturkammaren Kulturkammaren, Tunnbindaregatan 37, 602 21 Norrköping

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.