Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Bad Breeding + Prisao + PX-30 | Hus 7

Eventet är avslutat

Bad Breeding + Prisao + PX-30 | Hus 7

Från 120,00 SEK

Plats

Datum

15 maj 2024 19:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Band: Bad Breeding
Support: Prisao + PX-30
DJ: 148 + Ain't no Feeble Bastard
Onsdag, 15 maj
Venue: Hus 7
Insläpp 19.00
Live från ca 20.00
Åldersgräns: 18+ år

Bad Breeding kommer från Stevenage, England. De spelar anarkopunk med influenser från de mest namnkunniga inom genren: Crass, Rudimentary Peni och Flux of Pink Indians.

Mer än kanske något annat samtida punkband verkar Bad Breeding övernaturligt kunna göra musik som låter som det känns att leva i dagens värld. De har i ett decennium varit i krig mot nyliberalismens misslyckanden, kriget mot arbetarklassen och klimatförändringarnas skräck.

I komplexa lager av ljud och struktur, projicerar Bad Breeding en livskraftig väg framåt: att föreställa sig en framtid fri från staten och finna makt i gemenskap, solidaritet och arbetarledd organisation.

Arrangör

Konserter och evenemang! 

Stockholm, Sverige

Lokal

Hus 7, Styckmästargatan 10, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer