Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Bäckbrothers JazzTivoli Feat. Malene Mortensen & Friday Late Night Jamsession

Få biljetter kvar
Eventet är avslutat

Bäckbrothers JazzTivoli Feat. Malene Mortensen & Friday Late Night Jamsession

Från 120,00 SEK

Plats

Datum

22 mar 2024 20:30 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Bäckbrothers JazzTivoli presenterar alltid het och tidlös jazz och denna afton får man möjlighet att höra Tivolit tillsammans med en av Skandinaviens främsta sångerskor nämligen Malene Mortensen från Köpenhamn. För ett tag sedan gjorde hon en bejublad utsåld konsert på Stenhammarsalen i Göteborg och nu är hon tillbaka i intim klubbmiljö på UtopiaJazz.

Redan som 19-åring tävlade Malene för Danmark i Eurovision Song Contest. Kort därefter började hon samarbeta med jazzstorheteter som Chris Potter, Mike Stern och Niels Henning Ørsted Pedersen. Inte för inte kallas Malene Mortensen både jazz- och popsångerska.

Med sin unika förmåga att växla uttryck och röra sig fritt mellan genrer når hon fram till både jazz- och poppubliken, ungefär som en nordisk motsvarighet till Norah Jones. På ena sidan av repertoaren har hon själfullt fräscha och varierade arrangemang av jazzstandarder, som en stilla och inkännande ”I’ve Got a Date with a Dream”, en känslig ”At Last” eller en ”Take Five som fantasifylld postbop. I sina egna låtar däremot ger hon fritt spelrum åt den medryckande och underhållande popsångerskan hon också


_

Malene Mortensen - Sång // Anders Bäck - Sax // David Bäck - Piano // Adam Lindblom - Bas // Anders Kjellberg - Trummor

Arrangör

Välkomna till utopia jazz

En plats som ska kännas hemtrevlig och folklig. ett ställe där säsongsbetonad mat trängs med skön musik. ett ställe för dig som vill ta en anspråkslös pilsner såväl som för dig som vill njuta en riktigt god middag. utopia jazz vill ständigt vara i rörelse och erbjuda nya spännande smaker och upplevelser, men alltid i troget sällskap av fin jazz, live eller i högtalarna.

Lokal

Utopia Jazz, Karl Johansgatan 6, 414 59 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer