skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Bäckbrothers JazzTivoli Clark Terry Tribute Feat. Samuel Olsson & Friday Late Night Jamsession

Eventet är avslutat

Bäckbrothers JazzTivoli Clark Terry Tribute Feat. Samuel Olsson & Friday Late Night Jamsession

Från 120,00 SEK

Plats

Datum

15 dec 2023 20:30 - 23:00

Beskrivning

Bäckbrothers JazzTivoli presenterar alltid het och tidlös jazz. Denna afton blir det en hyllningskonsert till den fenomenala Clark Terry som var en av Jazzens främsta trumpetare genom alla tider och som har haft enormt stor betydelse som stilbildare, mentor och förebild för bland annat Miles Davis och Quincy Jones. Även på Flygelhorn har han bildat skola och han utvecklade en speciell form av scatsång som fick namnet Mumbels. Han har haft framträdande roll i både Duke Ellington och Count Basie Big Band. Hans karriär sträcker sig över en period på 70 år och han har spelat för sju amerikanska presidenter, och var en amerikansk ambassadör för State Department-turer i Mellanöstern och Afrika. Han har spelat på mer än femtio jazzfestivaler i alla sju kontinenterna. Han fick två Grammy-certifikat, tre Grammy-nomineringar och Hall of Fame-utmärkelser. Samuel Olsson har inspirerats av och studerat Clark Terrys musik och spelstil ingående. Denna afton tar Samuel Olsson med sig Bäckbrothers och publiken på en resa in i Clark Terrys värld.

Samuel Olsson - Trumpet, flygelhorn, mumbels // Anders Bäck - Sax // David Bäck - Piano // Melker Törnqvist - Bas // Edward Olsson - Trummor

Arrangör

Välkomna till utopia jazz

En plats som ska kännas hemtrevlig och folklig. ett ställe där säsongsbetonad mat trängs med skön musik. ett ställe för dig som vill ta en anspråkslös pilsner såväl som för dig som vill njuta en riktigt god middag. utopia jazz vill ständigt vara i rörelse och erbjuda nya spännande smaker och upplevelser, men alltid i troget sällskap av fin jazz, live eller i högtalarna.

Lokal

Utopia Jazz, Karl Johansgatan 6, 414 59 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer