skip to main content

Bachata Nights - Drop in kurser och Socialdans

Bachata Nights - Drop in kurser och Socialdans

Från 170,00 SEK

Plats

Flera tidpunkter

4 januari 2024 - 31 maj 2024

Beskrivning

Välkommen till Bachata Nights - En Natt av Passion och Rytm!

Sätt på dansskorna och förbered dig för en oförglömlig kväll av passionerad bachatamusik, sensuell dans och glädje på vår Bachata Nights-event. Detta är den ultimata upplevelsen för alla bachatalovers och dansentusiaster där ute!

Evenemangsdatum:Torsdagar Plats: Tjurbergsgatan 27 Tid: 18.35-23.00

Vad kan du förvänta dig:

 • Heta Rytmer: Upplev den pulserande takten av bachatamusiken som kommer att få ditt hjärta att slå i takt med dansen.
 • Professionella Instruktörer: Lär dig de bästa bachatastegen från våra erfarna dansinstruktörer, vare sig du är nybörjare eller erfaren dansare.
 • Social Dans: Njut av en kväll med social dans där du kan träffa nya människor, utöva dina färdigheter och ha kul på dansgolvet. På stora golvet spelas Bachata och i lilla rummet spelas Salsa

Varför Bachata Nights:

Bachata Nights är mer än bara en danskväll; det är en möjlighet att fördjupa dig i den karibiska kulturen, känna passionen och uttrycka dig genom dans. Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren bachatadansare, har vi något för alla. Detta är din chans att skapa minnen som varar livet ut och dela en speciell natt med vänner och nya bekantskaper.

Biljettinformation:

 • Standardbiljett: 170 kr
 • 12 pack 1700 kr

Säkra dina biljetter redan idag och missa inte Bachata Nights - en natt av passion och rytm som du kommer att minnas för alltid. Ta med dig dina vänner, dansskorna och din passion och anslut dig till oss för denna otroliga kväll!

Boka dina biljetter nu och låt oss skapa minnen tillsammans på Bachata Nights!

Arrangör

iDance Studio arrangerar kurser workshops och events med fokus på danserna Salsa, Bachata och Kizomba samt relaterade dansstilar i Stockholm. På iDance tror vi att alla kan lära sig dansa om de bara får rätt vägledning. Våra lärare är glada, trevliga och pedagogiska och de kan snabbt hjälpa dig utvecklas inom dansen

iDance har två stycken studios, en på Södermalm och en på Östermalm/Vasastan. Besök oss på idance.se eller boka en kurs här på Billetto

Lokal

iDance Studio Söder, Tjurbergsgatan 27, 118 56 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer