Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Baboo reggae Bash 2017 Premiär

Eventet är avslutat

Baboo reggae Bash 2017 Premiär

Från 130,00 SEK

Plats

Datum

25 feb 2017 22:00 - 26 feb 2017 02:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

We are back in the game people!!!

Succe konceptet från 2016 är tillbaka med en rykande premiärkväll.

" Ladiesnight" Who run the world ......

Lördag 25 Februari 22:00 - 02:00

ID 20år

Förköp: 130:- + serviceavgift

Live på scen:

WARD (Gbg) Ward Polstan

NAYOMI (Gbg Na Yomi

Dj`s:

DJ KIPPSHU (Sthlm) Kippshu

DJ MISS JEN (Gbg) Miss Jen


Kippshu sprider alltid vibes on top och är känd för att höja temperaturen till max på vilka ställen hon än tar sig an. Med ett hjärta som pumpar hårt för dancehall, reggae och hiphop, har hon sedan länge tagit plats på klubbar från norr till söder med sina tighta mixar och feta selections. Officiell DJ åt Sveriges reggaedrottning Syster Sol och delat scen med internationella namn som Tanya Stephens och Popcaan. Hon har synts på allt ifrån Öland Roots till Redlinekryssningen och är dessutom hjärnan bakom We Love Gäris.

Miss Jen.

Längtar du till varmare breddgrader och svettiga dansgolv är Miss Jen rätt person för dig! Hon har backat artister som Stina Velocette och Etzia och har också under de senaste åren spelat runt om på olika nattklubbar och festivaler i både Sverige och Gambia.
Med Miss Jen bakom spelarna kan du förvänta dig tighta mixar av det bästa inom afrobeats och dancehall.

Ward

En av dem är senaste up and coming artisterna inom den svenska reggae-scenen är Ward, aktuell med videosingeln ”De förlorade” som berör förortsproblematiken i Göteborg. Efter singeldebuten ”Oslagbar” 2015 har Ward släppt singlar som till exempel “Du vet” och “Bara jag känner av doften”, samt delat scen med bland annat Twang System på Öland Roots och Långsta Rasta. Hennes texter framförs i melodier av positiva budskap till sköna reggae-vibes.

Nayomi

innan hon hade släppt sin första singel hade den Göteborgs baserade rapparen och sångerskan redan hunnit turnera i Sverige och Europa med etablerade artister som Wayne Wonder och Dani M. Förra året släppte hon debutsingeln "Zombie" och släppte under sommaren även "Baba" och vi kan detta året se fram emot fler singlar med stark rap, slående sång och träffsäker humor.Arrangör

Lokal

Roots, Tyghusgatan 10, 302 32 Halmstad

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer