Babben Larsson på West side Comedy

Babben Larsson på West side Comedy

Från 100,00 SEK

Plats

Datum

5 okt 2023 19:30 - 21:30

Beskrivning

Babben Larsson fick sina första teaterroller i ungdomen i den fria teatergruppen Gotlands teater. Hon gick ut Teaterhögskolan i Stockholm 1980 och var några år senare med och bildade Bryggeriteatern på Gotland.[3] Hon spelade barn- och ungdomsteater på Atelierteatern i Göteborg 1982–1987 och var anställd vid Folkteatern i Gävleborg under en säsong. Åren 1983–1987 satte hon i egen regi upp kabaréer på Gutekällaren i Visby, bland annat Kebabben show. Sedan 1988 har hon varit en av Sveriges främsta ståuppkomiker. Hon fanns med i TV-sändningarna från Norra Brunn i Stockholm – Släng dig i brunnen. Larsson har varit ledare för kurser i ståupp-komik på Dramatiska Institutet. Hon har även framträtt utomlands bland annat i Storbritannien och Irland.

I TV har hon setts i humorprogram som Lösdrift och Parlamentet. Hösten 2007 var hon programledare för sitt eget TV-program Babben & Co, och våren 2009 sändes programmets andra säsong. Hon är en av panelmedlemmarna i Intresseklubben som sänds i SVT från och med hösten 2012.

Hon har även varit verksam som regissör, senast för The Sex Guru med Stefan Sauk, premiär hösten 2012. År 2008 fick hon det av Povel Ramel instiftade Karamelodiktstipendiet, med motiveringen "för att hon med humor och glädje, så giftigt och precist kan leverera – inte bara poänger och 'one-liners' – utan även ädel sång och textkonst med träffsäker tajming". Samma år fick hon även Edvardpriset av Kvällsposten, Tigertassen, Albert Engström-priset samt blev utsedd till Bästa kvinnliga komiker.

Hon är även programledare för succéprogrammet Bäst i Test på SVT

https://babben.se/

Kvällens MC är West sides egna Martin Randahl Edsman. 

https://instagram.com/soxter?i...

På scen ser vi även:

Birgita Klepke 

https://instagram.com/birgitak...

Gabriella Fäldt 

https://instagram.com/doohee81...

Nicklas Palbark 

https://instagram.com/nicklasp...

Och West Sides egna Sebastian From och Cecilia Höglund 

https://instagram.com/enriktig...

https://instagram.com/cecilia_...

Då lokalen har begränsat antal platser bör du köpa dina biljetter i tid. Eventuella kvarvarande biljetter säljs för 130:- vid entrén. Då det är fri sittning är det bra om du kommer i tid. Vi garanterar inte sittplats så var på plats i god tid.
Insläppet börjar vid 18.30.

Middag innan? Inga problem! Kom gärna vid 18.00 så hinner ni äta i lugn och ro.

Arrangör

West Side Comedy är Västerorts egen Stand Up-klubb som kör varje torsdag på O'Leary's i Vällingby klockan 19.30-21.30. Vår ambition är att erbjuda kvalitativ stand-up utanför tullarna med ett biljettpris som gör att fler har möjlighet att gå. 

 I höst har vi klart med headlines som Babben Larsson, Magnus Betnér och Anna Blomberg mfl. Listan på toppkomiker som kommer till Vällingby i höst är lång.  

Förutom headlinern får du varje kväll se och höra flera utvalda komiker från hela Sverige.

Lokal

O'Learys Vällingby, Vällingbyvägen 24, 162 65 Vällingby

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer