Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Baba Vanga + Ve & Fasa

Eventet är avslutat

Baba Vanga + Ve & Fasa

Från 100,00 SEK

Plats

Datum

20 okt 2023 19:00 - 23:59
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Baba Vanga
Baba Vanga bildades i Göteborg 2016 och har sedan dess varierat i sammansättning och utförande. Idag fungerar gruppen som en kvintett som låter de röda trådarna stanna i tagelskjortan. Ofiltrerat och nyfiket slungar de sig fram och tillbaka mellan genres och uttryck med nerv, vibe och ömsom dansanta rytmer. Baba Vanga har framträtt stötvis på olika små- och mellanstora scener i Västsverige såsom Musikens Hus och Fyrens.

Göteborgskvintetten Baba Vanga släppte EPn Interstellar Reine Jazz (IRJ) förra året som mottogs väl av kritiker, däribland Per Sinding-Larsen som placerade en av låtarna på sin PSL Topp 20 lista. Under våren har Baba tillbringat en helg i legendariska Silencestudion i Koppom, Värmland. Där fem nya låtar spelades in. Dessa låtar kommer att släppas under hösten. Kort sagt om de nya låtarna kan sägas att psykedelian och världsrymden har utforskats vidare. Liksom experimenterandet med olika rytmer. Vidare har ljudbilden förstärkts med analoga synthar.

Ve & Fasa
Ve & Fasa blandar ambient drömpop med vassa gitarrer och industriella trummor. Bandet har hittills tre singlar i bagaget, bland annat den uppskattade låten "Under Lysande Skyltar". För tillfället jobbar Ve & Fasa i studion på nytt material, men kommer för denna kväll ut ur bubblan för att spela lite musik för er.

Arrangör

Lokal

Skeppet GBG, Amerikagatan 2, 414 63 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer