skip to main content

Azonto - Oriental Edition

Azonto - Oriental Edition

Från 140,00 SEK

Plats

Datum

31 maj 2024 22:00 - 1 jun 2024 03:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Den 31 Maj tar gänget bakom urban konceptet Azonto över Uppsala Social Club ! Denna gång då med en twist! Förutom det klassiska musiken som vanligtvis spelas ( Afrobeat, Hiphop, Reggaeton) bjuds även på en del orientaliska och balkan klassiker!

DJ:s

DJ Reflexion : En av Uppsala mest framgångna DJ:s med mer en 10 år bakom spelarna och skaparna av Azonto konceptet. Resident DJ på några av Uppsalas största klubbar och nationer såsom Saluhallen nattklubb, Snerikes nation och tidigare även flustret. 

DJ Sam : Sam har under flertal år spelat på diverse orientaliska fester och event runtom Stockholm. Med sin orientaliska touch på låtarna kommer han få alla att vilja röra sina höfter som shakira.

DJ Waylee : Karim är en upcoming Uppsala DJ som tillsammans med DJ Reflexion levererat atmosfäriska DJ set på flertal event de har kört. DJ Waylee kommer se till att sätta er på rätt mood till festen men bli inte förvånande om ni ser han dansande mitt på dansgolvet när kvällen närmar sig slutet.

Arrangör

Lokal

Uppsala Social Club - Event & Konferens, Vaksalagatan 12, 753 20 Uppsala

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer