AySay

Eventet är avslutat

AySay

Biljetter från 180,00 SEK

Plats

Datum

14 maj 2022 18:00 - 20:00

Beskrivning

Kurdisk och turkisk musik möter nordiska folkmelodier hos denna unga danska grupp. AySays sazspelare och sångare Luna Ersahin växte upp i en kurdisk-turkisk-dansk familj, och i sitt låtskivande blandar hon friskt både när det gäller språk och musikaliska influenser. Det hela presenteras sedan tight i en sorts semielektronisk öst-västlig folkjazz.

AySay bildades när hon träffade Aske Døssing Bendixen (trummor och slagverk) på en musikutbildning i Köpenhamn. Så småningom hittade de en gitarrist i Carl West Hosbond, och till gruppens liveformat adderades basisten Jens Mikkel Madsen. Någonstans längs vägen hann Luna Ersahin också bo i Sverige en period och studera svensk folkmusik – på gruppens debutalbum Su Akar hörs också tongånger från denna sidan Öresund i form av kulning och fiolpolska.

Lokal

Oceanen Oceanen, Stigbergstorget 8, 414 63 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.