skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Axe Rash + Speedway + Nukies + Sphynxs

Eventet är avslutat

Axe Rash + Speedway + Nukies + Sphynxs

Från 120,00 SEK

Plats

Datum

1 dec 2023 20:00 - 2 dec 2023 01:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Band: Axe Rash + Speedway + Nukies + Sphynxs
DJ: 138 + Japanska Sodom
Datum: Fredag 1 december
Lokal: Hus 7
Insläpp: 20:00
Live: ca 21.00
Åldersgräns: 18+ år

Välkommen till en bättre fredag
med fyra av STOCKHOLMS bästa band inom punk/hc och den väletablerade genren STREET METAL. Som om det inte vore nog är det även STOCKHOLMS två störigaste DJs: 138, woke-vänsterns mesta gaphals som lever på dina skattepengar, samt finkulturens (hon ser endast på teater och filmer som är minst 206 miuter långa) spjutspets DJ Japanska Sodom.

Spelar live gör:

Axe Rash
, samtida 08HC grundpelare. Alla aktiva band har Axe Rash att tacka för att det finns håcepunk i den här stan. Riktigt slanig stämning och publikfavorit! Du, eller ditt ungdomsbarn, har garanterat sjungit med i "Axe Rash, nerd bash" och undrat vad det betyder men det har känts RÄTT! Hjärnan förstår det inte, men hjärtat gör det.

Speedway
, jag kan inte förstå att jag skriver det här men det är första gången vi ser Speedway på Hus 7! Det är väldigt oklart varför det är så, eftersom de spelat över allt annars. De spelar Hard Core Rock Music som hypnotiserar och trollbinder allt i sin väg. Revelation Records föll som en fura och ingen är förvånad.

Nukies, relativt färskt band men det är inga färskingar! De vet hur man gör! Kolla här till exempel:

Can’t you tell that this is hell
It’s taking over you
This is your nightmare


Det är hela låten. Räcker så? Svinbra! Riviga solon, ösiga trummor och mardrömsskrik. PERFEKT HÅCEPUNK!!!

Sphynxs
, back by popular demand – blinka och du missar dem! Kända för sina korta, intensiva set där alla har snabba glasögon, ingen vet vad som är riktigt men också myntare och grundare av den nu extremt populära genren STREET METAL. En genre så populär att Iggy Pop börjat gagga om den också.

Kom inte till mig och säg att du har något bättre för dig fredagen den 1 december. För this is it, din bästa fredag 2023.

Arrangör

Konserter och evenemang! 

Stockholm, Sverige

Lokal

Hus 7, Styckmästargatan 10, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer