Eventet är avslutat

Avantgardet | Slaktkyrkan

225,00 SEK

Plats

Datum

23 okt 2021 20:00 - 23:00

Beskrivning

AVANTGARDET

Lördag, 23 oktober

20.00 - 02.00, Slaktkyrkan

Biljetter ute nu!

Med den nya singeln Bottna och b-sidan Shutter Island visar Rasmus Arvidsson, upphovsperson och sångare i Avantgardet, återigen prov sin stora känsla för melodier, sitt starka musikaliska arv från sina år i England och sin textbegåvning som bland annat belönat honom med SKAP:s pris för årets bästa textförfattare.

– Känslan jag försöker förmedla är de där första sommarkvällarna som kan vara de bästa, men just av den anledningen också de allra mest ensamma i ens liv. Det lite monotona och upprepande uttrycket är väldigt intressant för mig och känns självklart att jobba med som en spegel av året som gått. Men det verkligt spännande och utmanande är att kombinera det med en hoppfullhet nu när vi äntligen kan blicka framåt bortom isoleringen, säger Rasmus Arvidsson.

Och blickar framåt gör Avantgardet även med nya spelningar runtom på landets livescener. Med turnéstart i Malmö första oktober ger sig det flerfaldigt Grammisnominerade bandet ut på vägarna där det bland annat blir stopp i Stockholm, Uppsala och Linköping.

– Det känns helt overkligt att äntligen få planera för att ge sig ut och sjunga och spela tillsammans med vår publik igen. Det brukade ju alltid vara väldigt känslosamt och spelningar som vi aldrig ville skulle ta slut redan före pandemin så jag vågar inte tänka på hur det kommer bli nu när vi står där igen efter ett sånt här långt uppehåll. Vi har ju dessutom hunnit släppa väldigt många nya låtar som vi aldrig spelat live så det finns väl risk för att arrangören måste dra strömmen för att tysta oss, vilket iofs vore långt ifrån första gången det hände, säger Rasmus Arvidsson.

Arrangör

Konserter och evenemang! 

Stockholm, Sverige

Lokal

Slaktkyrkan Slaktkyrkan, Styckmästargatan 10, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.