skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

AVANTGARDET ★ KLUBB KNICKEDICK 18 NOV

Eventet är avslutat

AVANTGARDET ★ KLUBB KNICKEDICK 18 NOV

Från 120,00 SEK

Plats

Datum

18 nov 2023 19:00 - 19 nov 2023 01:00

Beskrivning

★ AVANTGARDET ★
KLUBB KNICKEDICK 18 NOVEMBER
Avantgardet landar i Norrköping lördag 18 november på Bron Salonger & Scen för en klubbkväll med Billy's Dreams som support och DJs. Det blir startskottet för arrangören Knickedicks 20-års jubileum nästa år.

Sedan debuten har indiesensationen Avantgardet hunnit göra hundratals spelningar. Relationen mellan bandet och deras hängivna fans är beryktad och Avantgardet har blivit lika självklara på de stora festivalscenerna som i de svettiga och trånga källarlokalerna. Norrköpingskonserten supportas av lokala artisten Billy's Dream och dansgolvet sköts av Knickedicks hus-dj Emma.

Knickedick som nästa år firar 20 år som konsertarrangör i Norrköping börjar firandet 18 november och i augusti 2024 planeras för en större festival. Sedan 2004 har föreningen tagit artister som Kent, Ark, Håkan Hellström, Thåström, Ebbot Lundberg, Caesars, Anna Ternheim och Olle Ljungström till Norrköping.

Datum och tid: lördag 18 november kl 19
Biljetter: 120 kr (ink moms) + förköpsavgift. Köpta biljetter återköps ej.
Åldersgräns: 18 år leg. DJ, mat och dryck.
Adress: Bron Salonger & Scen, Holmbrogränden 1-5, Norrköping. 
Regler om väskor: tillåtet att ta med sig väska in om den inte är större än 20 x 30 cm, t ex handväska.
Garderob: bemannad garderob med obligatorisk inhängning av jacka.

Arrangör

Lokal

Bron Salonger & Scen, Holmbrogränden 1-5, 602 21 Norrköping

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer