Avancerad (varje vecka)

25 aug 2020 17:00 - 20 okt 2020 19:00

Biljetter 2.300,00 SEK

Bjud in vänner

Avancerad 

Kursen vänder sig till dig som har gått steg "Fördjupning" hos oss eller motsvarande. 

Vi kommer under lekfulla former gå igenom ett antal olika tekniker och games. Under kursen går vi igenom hur man plockar upp och leker med misstag samt hur man kan använda sig av en mer skådespelarinriktad ingång. Vi kommer arbeta med tekniker som hjälper oss att hitta en variation i föreställningar samt i vår underhållningsförmåga. Under kursen fördjupar vi dina färdigheter att kunna spela med stor variation med fokus på både skådespeleri och humor. Kursen avslutas med att ni deltar i föreställningen Kabbádaésch.

Praktisk info
Startdatum: 25 augusti 2020
Slutdatum: 20 oktober 2020
Dag: Tisdag (varje vecka, 9 tillfällen)
Tid: 17.00-19.00
Pris: 2300 kr 
Kursledare: 

Info kring Covid-19

Denna kurs är även till för dig som tidigare gick under våren 2020 och inte kunde närvara under sommaren. Kunde inte du gå på din framflyttade kurs under sommaren är du välkommen att gå på motsvarande under höstterminen. 
Improverket och 2Lång har vidtagit åtgärder för att minska smittspridning av covid-19. Det är färre kurser under samma tillfälle, detta skapar större rum och mer avstånd. Kursledarna anpassar även övningarna för att bland annat öka avstånd.
Varken kursdeltagare eller kursledare ska närvara vid sjukdomssymptom.  

Villkor kring återköp.

Om du bokar en kursplats har du som huvudregel 14 dagars ångerrätt enligt lag.
Om ångerrätten har löpt ut återköper vi inte kursplatser med fullåterbetalning. Undantag är om du är sjuk och kan uppvisa läkarintyg eller om kursen inte än har börjat. 
Vi rekommenderar att lägga till Billettos egna Avbeställningsförsäkring i samband med ditt köp, då kan du återköpa din plats utan att uppvisa intyg. Skulle du missa tillfällen under kursens gång är du välkommen att ta igen dessa vid ett senare tillfälle. Prata med din kursledare så löser vi detta. 
Skulle vi ställa in eller flytta fram kursen pga covid-19: 
Samtliga kursdeltagare får antingen välja att få återbetalning för resterande kurstillfällen, alternativt få tillgodo och fullfölja kursen vid ett senare tillfälle. 

Nätverk