Avancerad Teatersport

15 jun 2020 19:15 - 3 aug 2020 21:15

Biljetter 2.030,00 SEK

Bjud in vänner

Kursen vänder sig till dig som både har testat eller är nyfiken på teatersport. Det är en avancerad kurs där du minst ska ha gått steg 3 hos oss eller motsvarande. 

Vi kommer under lekfulla former gå igenom ett antal olika teatersportstekniker och games. Under kursen går vi igenom hur man plockar upp och leker med misstag samt hur man kan ha en mer skådespelarinriktad ingång. Vi kommer arbeta med hur Keith Johnstones tekniker hjälper oss att hitta en variation i föreställningar samt hur själva tävlingsmomentet inom teatersport hjälper deltagarnas underhållningsförmåga. Under kursen får du lära dig grunderna för att kunna spela en stor variation av games och teatersportstekniker med fokus på både skådespeleri och bus. Kursen avslutas med att ni deltar i föreställningen Kabbádaésch. 

Måndagar kl 19:15-21:15
Kursstart: 15 juni 
Antal kurstillfällen: 8
Pris: 2030 kr
Lärare: Martin Gustafsson

Martin är kursledare och improvisatör på Gbgimpro, kursledare på Improverket, är medlem i Primalimpro och Drömduon tillsammans med Sandra Johansson. Han är utbildad teaterlärare vid Sveriges enda teaterlärarutbildning vid Göteborgs universitet. Han har gått kurser för pedagoger som Dennis Cahill, Coleen Doyle, Susan Messing, Shawn Kinley, Tess Degenstein, Inbal Lori, m. fl. Martin har rest till USA och Kanada och undervisat på diverse teaterfestivaler i Toronto, Vancouver, Seattle och Portland. Han har uppträtt på scener som Annoyance Theatre i Chicago, Loose Moose Theatre Company i Calgary och med Helge Skoog på Improfest i Göteborg. Han är en extrem impronörd som anser att impron en dag kommer att revolutionera världen.

Nätverk