Hoppa till huvudinnehåll

Autentisk Relaterande - en 6 veckors kurs

Autentisk Relaterande - en 6 veckors kurs

Från 2.500,00 SEK

Plats

Datum

3 okt 2024 18:30 - 20:45
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Välkommen till en djupdykning i Autentiskt Relaterande! Under sex veckor med start i Oktober bjuder vi in 20 personer till en andra omgång i vår cirkel av närvarande närhet - Autentiskt Relaterande.

Autentisk är att vara äkta, ärlig, avslöjande och transparent, så att andra kan se, höra och känna vår inre värld. Att relatera är att inse att det finns någon annan på andra sidan relationsfältet, med en unik upplevelse som är lika rik och komplex som vår egen.

AR inspirerar till ett mer levande, vaket och medvetet förhållningssätt i alla dina relationer - med dig själv, andra och världen. Sittande i en cirkel, i parövningar och i större grupper utövar vi kommunikationslekar enligt AR's alla olika formler och verktyg.

Under 6 torsdsgar under 6 veckor kommer vi att utforska de fem principerna för autentiskt relaterande och applicera dem på våra egna liv. Tillsammans kommer vi att skapa en trygg och stödjande gemenskap där ärlighet, öppenhet och empati står i fokus.

De fem principerna av AR:

- Välkomna allt

- Anta ingenting

- Synliggör din upplevelse

- Äg din upplevelse

- Respektera dig själv och andra

TAKE AWAYS

* Självmedvetenhet och Självutforskning: Utforska din egen inre värld, identifiera dina värderingar och önskningar samt förstå hur de påverkar dina relationer.

* Ärlighet och Autenticitet: Lär dig att kommunicera ärligt och autentiskt med dig själv och andra.

* Empati och Lyssnande: Utveckla förmågan att lyssna aktivt och empatiskt för att förstå andra människors perspektiv och känslor.

* Gränser och Självrespekt: Upptäck vikten av att sätta sunda gränser och respektera både dina egna och andras gränser i relationer.

* Tillit och Sårbarhet: Bygg upp tillit genom att vara sårbar och öppen, och lär dig att hantera osäkerhet och risker i relationer.

Genom att integrera dessa grundläggande principer i våra liv kommer vi att skapa starkare, mer meningsfulla och hållbara relationer både med oss själva och med andra.

Oavsett om du är nybörjare eller redan har erfarenhet av personlig utveckling, är du välkommen att delta i detta sex veckors program och utforska möjligheterna till autentiskt relaterande tillsammans med oss. Låt oss tillsammans skapa en värld där äkta och djupgående relationer blomstrar!

Träffar:

Torsdagar med start Torsdagen den 3 Oktober.

Arrangör

Big Heart Community skapar närande workshops och retreat för alla oss som längtar efter sammanhang och gemenskap. I vila och i lek, i djup kontakt med oss själva och med andra finner vi stunder att bara vara och tillhöra precis i den form som vi är. Mjuk personlig utveckling med ödmjukhet och värdighet i fokus.

Lokal

Hälsans Hus, Fjällgatan 23B, 116 28 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Återbesök evenemang

Populära events

Närliggande evenemang

Evenemang från samma kategori

Upptäck mer