Aurora: The weight of a shadow (STOCKHOLM)

Hagagatan 48, 113 47 Stockholm
29 okt 2021 19:30 - 21:00
Biljetter 140,00 SEK - 320,00 SEK
Biljetter 140,00 SEK - 320,00 SEK

Release/premiärföreställning! 

Aurora: The weight of a shadow
En gotisk rockföreställning i Tim Burton-anda

Den unga flickan Aurora har hamnat i djup sorg och därmed fastnat i en mystisk, mörk och gotisk slottsträdgård på kullen i staden Erville. Hennes enda följeslagare är en ond, maskerad gestalt som säger till Aurora att hon alltid kommer att vara bunden till trädgården, även om hon försöker fly. Därför gömmer sig Aurora i rädsla. Inga stadsbor vågar ens gå in till trädgården - förrän en dag, när en pojke, Oliver, passerar och av misstag möter Aurora bakom portarna.

Under tiden har en grupp av människor från staden samlats för att lösa mysteriet uppe i slottsträdgården. Med mystiska handskrivna papper från en sönderriven dagbok lägger de pusslet en gång för alla.

Aurora: The Weight of a Shadow är en extraordinär rockföreställning, animerade filmsekvenser och en livekonsert i ett. Med inspiration från Tim Burtons filmer och Danny Elfmans musik startade det svenska bandet Nocean sitt tredje albumprojekt och skrev musiken efter den fiktiva historien som ett konceptalbum. Musiken är modern, melodiös hårdrock/metal med filmiska/symfoniska inslag. I föreställningen varvas livemusiken med animerad film och teater.

Språk: Svenska (musikens texter är på engelska)

Familjeföreställning/rekommenderad från 10 år

Läs mer på www.noceantheband.com 

Profile picture
Nocean

Nocean är ett band från Stockholm som jobbar under eget produktionsbolag och arrangerar sina föreställningar.

Eventet är avslutat

Aurora: The weight of a shadow (STOCKHOLM)

Visa detaljer
Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.