AURA - BORGEN - 30 OKTOBER

Eventet är avslutat

AURA - BORGEN - 30 OKTOBER

Plats

Datum

30 okt 2021 23:00 - 31 okt 2021 03:00

Beskrivning

Aldora Event pres. AURA

AURA är ett nytt återkommande klubbkoncept med fokus på nischad elektronsik dansmusik. 

AURA’s första kapitel utspelar sig på Borgen i Uppsala, en intim och exklusiv upplevelse för de som deltar. Länge har Uppsala saknat en klubb som fokuserar på musiken, på AURA kommer ni få uppleva stadens bästa DJ's som spelar melodisk techno till maximal ljudkvalitet som EQ18 levererar. 

AURA kommer arrangeras sista lördagen varje månad. 

 • Ålder: 22+ 
 • Pris: 225:-
 • 23.00-03.00
 • Biljett krävs för att delta. 

  Varmt välkomna. 

  Arrangör

  Lokal

  Borgen Restaurang & Festsalar Uppsala Borgen Restaurang & Festsalar Uppsala, Orphei Drängars plats 1, 753 11 Uppsala

  Vanliga frågor

  • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

   Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

  • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

   Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

  • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

   Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

  • Var hittar jag länken till ett online-event?

   Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

  • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

   Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.