skip to main content

Augustifamiljen med Titiyo

Augustifamiljen med Titiyo

Från 450,00 SEK

Plats

Datum

31 jul 2024 20:30 - 22:30

Beskrivning

AUGUSTIFAMILJEN

Augustifamiljen bildades 2006 och var under tio århusband i På Spåret! Numera är dom sedan 2020 kronprinsessans hovkapell på Viktoriakonserten som sänds varje år på SVT. Har samarbetat med otaliga av Sveriges bästa pop och rockartister och räknas som ett av landets bästa och mest levande kompband. Deras relativt sällsynta framträdanden präglas av stor personlighet och underbara låtval.


GÄST: TITIYO

 Artisten som är och förblir en ständigt återkommande nytänkare och inspiratör på den svenska musikscenen. Som en av pionjärerna bakom modern soulpop i Sverige är det drygt 30 år sedan Titiyo solodebuterade på superhippa labeln Telegram med självbetitlade soulskivan “Titiyo”. Sedan dess har hon experimenterat och rört sig mellan rnb, soulpop, electronica och krautrock. Under hösten 2023 tog hon experimentet vidare för att ännu en gång skapa något nytt – Morriconedoftande trip pop mötte en av Sveriges främsta röster på Orionteatern och Stora Teatern och bjöd på magiska utsålda kvällar. Nu är Titiyo aktuell med en turné sommaren 2024!

Titiyo har under åren samarbetat med flertalet artister och band såsom om Jonathan Johansson, Peter Svensson, Kleerup, Goran Kajfeš, Thåström och Petter. Hon har hunnit släppa hela sex fullängdare under eget namn.


Konserten är utomhus. Önskar man äta denna kvällen bokas bord separat.

Lokal

Stjärnbryggeriet Taproom, Raskarumsvägen 73, 272 95 Simrishamn

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer