Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

ATTRAKTIONSEXPRESSEN- Attras hJul spårar ur!

Eventet är avslutat

ATTRAKTIONSEXPRESSEN- Attras hJul spårar ur!

Från 130,00 SEK

Plats

Datum

2 dec 2023 14:30 - 16:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Attraktionsorkestern och Attrapperna presenterar stolt årets lusseshow:

ATTRAKTIONSEXPRESSEN
- Attras hJul spårar ur! (jubileumsshow 45+40 år)


Ding dong, ding, dong. Attraktionsexpressen 4045 inkommer snart på spår nummer 45.

När den djupa vinterdepressionen drar in över Sverige så är vi många som bara behöver komma bort ett tag. Varför inte ta sig en liten resa med Attraktionsexpressen då? Med utmärk service, festlig underhållning och otrolig taktfullhet så har Attraktionsexpressen varit Uppsalas bästa storbandsbaserade tågservice sedan 1978. Det påstås dessutom att vi är bättre för klimatet än alternativen (se PhontrattarnAir).

Årets lusseresa bär som alltid av mot hemlig destination, men vi kan lova att det kommer att bli hett av kärlek och spänning. På vår resa så kommer det som alltid att bjudas på dans i restaurangvagnen och musik i sovvagnen. Vi kommer även att få svar på flera av de frågor ni nu säkert ställer er. Som "Kommer vi komma i tid?", "Kommer vi få mötande korståg?", "Vilka är de skumma personerna på perrongen?" och "Jag har bara 5 minuters bytestid i Sollefteå. Kommer vi komma i tid?"

Så vad väntar ni på? Häng med på årets resa med ATTRAKTIONSEXPRESSEN!
Nästa station, Norrlands Nation, Teatern.


Biljettpriser

Ordinare - 195 kr

Reducerat - 130 kr

Stödbiljett - 250 kr


Föreställningsinfo:

Platserna är onumrerade så att se till att komma i god tid för att få bra platser.

Showen är cirka 1h och 30 min

Lokal

Teatern, Norrlands nation, Västra Ågatan 14, 753 09 Uppsala

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer