Event inställt

Att vandra till mig själv - om att våga gå min egen väg

300,00 SEK

Plats

Datum

26 apr 2020 19:00 - 21:00

Beskrivning

Plötsligt hände något i mitt liv. Helt oväntat. Hur skulle jag hantera den stora tomheten jag stod inför? Jag började med att gå den 90 mil lång vandringen till Santiago de Compostela. Välkommen att vandra med mig. Det blir bilder kombinerade med utdrag ur min röstdagbok, filmer och nyskrivna texter.
Välkommen!

Röster om föreläsningen:

"Som att vara med i en dokumentärfilm", "Blev så peppad av ditt mod", "Din röst är helt underbar att lyssna på!", "Det blir magi med din röst, ditt tonläge och ditt sätt att prata".

Arrangör

Lokal

Hälsans Hus Hälsans Hus, Fjällgatan 23B, 116 28 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.