Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Återbruksskulptur med Max Ockborn och Marianne Heed Miskar

Få biljetter kvar
Eventet är avslutat

Återbruksskulptur med Max Ockborn och Marianne Heed Miskar

Från Gratis

Plats

Flera tidpunkter

31 oktober 2023 - 2 november 2023
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Skapa en stor skulptur av återbruksmaterial tillsammans med konstnären Max Ockborn, formgivaren Marianne Heed Miskar och museets konstpedagog. Workshopen inleds med att vi ser Max Ockborns modell till verket “Den som ger” i museets tillfälliga utställning med nyförvärv och bilder av andra projekt. I skapande verkstaden får sedan en gemensam skulptur växa fram under tre dagar, av blandat material, som skrot, naturmaterial, textil, träbitar och annat vi kan hitta. Material finns så plats, men vill du ta med något eget skrot hemifrån som vill bli del av en skulptur så går det bra! Vi testar olika tekniker för att sätta ihop materialen och slutligen målar vi och namnger skulpturen.

Workshopen är kostnadsfri. Begränsat antal platser, föranmälan krävs. Anmälan sker till ett workshoptillfälle à 3 h. Målgrupp: För barn och unga, 9 år och uppåt.Oömma kläder rekommenderas!

Tid: 13.00 - 16.00.
Datum: Tis 31 okt, Ons 1 nov, Tors 2 nov

Programmet arrangeras i samarbete med Bästa Biennalen och är en del av evenemanget Bästa Festivalen, en konstfestival för barn och unga som pågar mellan 21 oktober - 5 november i hela södra Sverige. Besök Bästa Biennalens hemsida för utförligt program www.bastabiennalen.se

Arrangör

Skissernas Museum – Museum of Artistic Process and Public Art är ett unikt konstmuseum med fokus på den konstnärliga kreativa processen. Här finns världens största samling av skisser, modeller och förlagor till svensk och internationell offentlig konst. 

Lokal

Finngatan 2, 223 62 Lund

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer