"AT THE MOVIES"

"AT THE MOVIES"

Från 360,00 SEK

Plats

Datum

21 apr 2023 20:00 - 22 apr 2023 23:00

Beskrivning

"AT THE MOVIES - The Greatest Show"

Äntligen är Återsken tillbaka med en riktigt stor och fullskalig show! 

Showen”AT THE MOVIES" baseras på välkända låtar och soundtracks från olika filmer som exempelvis Flashdance, Frost, Zootropolis, Dirty Dancing, 
9 to 5, Titanic, En värsting till syster, James Bond och många många fler - alltifrån de svartvita klassikerna till filmer i nutid.

Välkommen på en fartfylld och färgsprakande show fylld med sång, dans, ljus- och sceneffeketer
- en show som passar hela familjen!

Återsken levererar tillsammans med sina proffsiga musiker och tekniker en 2-timmars show i två akter som garanterat ger en riktig energiboost!

Föreställningen spelas på Joar Blå, Enköping:

Fre 21 april kl 20:00
Lör 22 april kl 15:00
Lör 22 april kl 20:00

Speltid ca 2 timmar inkl paus.
Insläpp ca 30 min innan.


Köpt biljett återlöses ej!


Biljettsläpp 25 februari

Lokal

Joar Blå Joar Blå, Ågatan 29, 749 35 Enköping

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.