Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Astronomins Dag och Natt: Resor i tid och rum

Eventet är avslutat

Astronomins Dag och Natt: Resor i tid och rum

Från 110,00 SEK

Plats

Flera tidpunkter

23 september 2023

Beskrivning

Den 23 september inleds observatoriets höstsäsong 2023 i samband med årets upplaga av Astronomins Dag och Natt. Klockan 18:30 slår vi upp portarna för en kväll i rymdresornas tecken med föredrag, quiz, pyssel för de yngsta och visning av stjärnhimlen om vädret så tillåter. Dessutom bjuder vi på fika. 

Varmt välkomna!

18:30 - Insläpp
18:45 – Mänsklighetens vagga - ett föredrag om möjliga och omöjliga rymdresor (föreläsningssalen)
18:45 - Rymdpyssel (biblioteket, hålls under hela kvällen)
19:30 - Fika & mingel
20:00 - Quiz: Testa dina rymdkunskaper och vinn fina priser! 
21:00 – Stjärnhimmelsvisning (Obs! Endast vid klart väder.)

Att tänka på: 

Observera att vi inte kan svara på frågor angående bokningssystemet eller eventuella återköp, utan detta sker genom kontakt med Billetto.


Lokal

Slottsskogsobservatoriet, Björn Hedvalls Stig, 413 15 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer