Hoppa till huvudinnehåll

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Ashes and Fire ALBUMRELEASE @SkeppetGBG - Support: Jonathan Hilli

Eventet är avslutat

Ashes and Fire ALBUMRELEASE @SkeppetGBG - Support: Jonathan Hilli

Från 180,00 SEK

Plats

Datum

4 maj 2024 19:00 - 5 maj 2024 00:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Nu är dags! Efter sömnlösa nätter och 5 års väntan är vi äntligen här. Det är naturligtvis våran albumrelease vi talar om 🥳❤️✨

"Ashes & Fire presenterar stolt sitt debutalbum In The Mourning Light med en releasekonsert ombord på Skeppet GBG! Ibland innerligt och avskalat för att sedan explodera i storslagen kraft och eufori. Det blir är en känslofylld resa, där varje ton bär på karaktärsdrivna berättelser fyllda av passion och dramatiska öden."

Missa inte chansen att ta del av denna hänförande konsertupplevelse. Boka dina biljetter redan idag!

Kvällens förband:

JONATHAN HILLI - (Finland)

En röst som leker med elden, lindrar som bastuvatten, tömmer lungorna på luft och förankrar sångerna djupt ner i jordens kärna. Jonathan Hilli flätar samman de musikaliska elementen och hans lyrik letar reda på bilderna och liknelserna du inte visste fanns - men när du hör dem känns de lika självklara som Krista Pärmäkoski i ett skidspår. Helsingforssonen, numera bosatt i Göteborg, har släppt två album och bland annat prisats på Manifestgalan i kategorin bästa visa.


Arrangör

Lokal

SkeppetGBG - Gamla Sjömanskyrkan precis vid Stigbergstorget, Amerikagatan 2, 414 63 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer