ASEA POST CONVENTION TOUR STOCKHOLM 28 SEPTEMBER 2019

28 sep 2019 12:00 - 18:00

World Trade Center Stockholm, Kungsbron 1, 111 22 Stockholm

Vi samlar alla team från hela Skandinavien och tar del av information för EU lanseringen av vår NYA PRODUKT som lanseras på det stora internationella ASEA konventet i USA i september. 

Kom och lär från de främsta ledarna på fältet i Skandinavien hur du kan nå högre höjder i Din ASEA-Business och få information direkt från ASEAs ledning om de enorma framtidsutsikter som företaget har. Från vårt Europa-huvudkontor: JÖRG HÖCHE, REGIONAL VP, WESTERN EUROPE MARKETS samt från Huvudkontoret i USA: CHARLES FUNKE, ASEAs CHIEF EXECUTIVE OFFICER och JUSTIN WILSON, SENIOR VP, GLOBAL SALES.

Biljettpris 250 kr / person. 

Eventet riktar sig främst till Partners men innehållet kommer vara oerhört värdefullt även för de som ännu inte är Partners, så alla med biljetter är välkomna att delta.Biljettbokningen är bindande och ej återbetalningsbar, men kan överlåtas till annan person om du ombesörjer det själv.

Hotellövernattning:Bli gratis medlem på www.choice.se så får du 15% rabatt på Clarion Hotel Amaranten eller 10% rabatt på alla andra Choice hotell i Stockholm.Använd rabattkod: 60582964 

Tips: Det blir ingen lunchpaus, men en längre mingelpaus, så det kan vara bra att komma med mätt mage.