Åsa Miljand - Hjärtats väg mot Upplysning

3 jun 2018 15:00 - 17:00

Stiftelsen Hälsans Hus, b, 116 28 Stockholm


ÅSA MILJAND

Hjärtats väg mot Upplysning


NYA JORDEN FÖRELÄSNINGSSERIE NR 2

SÖNDAG 3 JUNI 2017

HÄLSANS HUS

SAL: TERRASSEN

KL.15.00 - 16.30

PRIS: 200 KR

Åsa Miljand är Nya Jorden.se & Becoming Ashni.com grundare samt arrangör för både Nya Jorden Festival samt Nya Jorden Föreläsningsserie.

Nya Jorden projektet är sprunget ur mitt egna (pågående) andliga upvaknande. Min föreläsning kommer att handla om min egen intensiva, kaosartade och smärtsamma väg mot mitt eget hjärta. Och hur jag där fann mig själv, ur det lägsta steg det högsta upp ur askan inom mig. Till en början fick jag kämpa för mitt liv, jag mediterade timmar varje dag för att överleva. Men när kampen och tårarna tog slut, fann jag att mina inre "berättelser" tynat bort ur mitt minne och frid infunnit sig i dess ställe. Där fanns inte längre något att kämpa emot, utan ett livets flöde som bad mig att följa med, att säga JA till att leva!

Vår dotter föddes under dramatiska omständigheter med akut kejsarsnitt år 2012. Och i den stunden,där både liv och död var så pågtagligt närvarande i rummet, förändrades hela mitt liv. Allt gick bra till slut den gången, men detta blev startskottet på en fem år lång period av sjukdom, panikångest och sorg. Men det var också min dotters ankomst i den här världen som öppnade mitt hjärta, och slungade ut mig med full kraft i ett accelererat andligt uppvaknande. Och med ett nyöppnat hjärta och en nyfödd dotter mötte jag sedan hjärnhinneinflamation, utmattningssyndrom och min älskade styvpappas självmord. Tillvaron gick fullständigt i bitar. Snart kom panikångesten som ett brev på posten, och jag gick sönder på alla plan och dimensioner inom mig.

Min föreläsning kommer att handla om min resa genom smärtan och krisen, och hur jag i detta mörker funnit hjärtats väg. Hur jag börjat lyssna till själens röst och hur jag funnit vägen hem inom mig själv. Jag vill dela med mig av hur ljuset nu omfamnar alla delar av mig och hur detta andliga uppvaknande som jag går igenom just nu tagit sig uttryck i mitt Nya Jorden projekt.

Jag vill dela med mig av min egen upplevelse av ett andligt uppvaknande som varit allt annat än behagligt. Men när hjärtat vaknat inser man att allt också är perfekt, precis så som det varit och är. Allt som vi modigt möter och älskar inom oss själva, även vårt allra mörkaste, är också det vi hjälper till att läka i det kollektiva.

Mot slutet av min föreläsning kommer jag att bjuda på en kanaliserad meditation där vi kommer att få ta del av upplysningens frekvenser inom oss.

OM NYA JORDEN FÖRELÄSNINGSSERIE

Nya Jorden har bjudit in fem inspirerande föreläsare som kommer att berätta om sitt egna andliga uppvaknande och arbete under varsin gästföreläsning. Samtliga inbjudna gästföreläsare har på sitt egna unika sätt gått igenom andliga uppvaknanden som på ett eller annat sätt förändrat deras relation både till det inre och det yttre livet.

De inbjudna gästföreläsarna kommer att dela med sig av sin egna andliga uppvaknings resa, sina intuitiva och mediala förmågor samt förmedla sin djupa själsliga visdom till deltagarna på olika sätt. Allt med förhoppning om att kunna sprida inspiration, gemenskap och själslig vägledning med bredd och djup.

Syftet med dessa gästföreläsningar är att lyfta fram var och en av föreläsarnas unika kunskap och förmågor. De har fått fria händer att dela med sig av sig själva på det sätt som de själva önskar. Det kommer att bjudas på både berättande, kanaliserade meditationer och mantrasång.

Framför allt är detta en serie möten med människor som funnit det gudomliga inom sig själva på ett grundläggande sätt, som själva har haft transformerande andliga och mystiska upplevelser. Människor som har upplevt hur dimensionerna öppnat upp sig och hur världarna smält samman.De har vaknat upp till ett Universum som kommunicerar, pulserar och sam-skapar tillsammans med dem utifrån ett öppet hjärta.

Varmt välkommen / Åsa Miljand

www.nyajorden.se

Biljett

Stängd