skip to main content

ARVID NERO & BEAR GARDEN // LIVE PÅ FALKERÖD

ARVID NERO & BEAR GARDEN // LIVE PÅ FALKERÖD

Från 395,00 SEK

Plats

Datum

18 jul 2024 17:00 - 23:59
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Arvid Nero live hos oss 18/7. En kväll av blues, country och soul.
Bear Garden gästar som support, och bjuder på en blandning av sitt stökiga progressive uttryck och modern, poppiga sound.

Konserten börjar klockan 21.30, det är bra att vara på plats i god tid om man tänkt äta. Ladan öppnar kl 17.00

Åldersgräns 18 år: Du ska ha fyllt 18 år för att komma in.

SES HÄR <3
falkerod.com

________________________________________________

OM ARVID NERO

Arvid Nero har genom åren rört sig fritt i en musikalisk värld som domineras av blues, country och soul. Hans texter dele är betraktelser över svärtan i livet, ofta parade med en ådra av tragikomik.

Han påbörjade sin musikaliska resa som gatumusiker i Göteborg och 2018 debuterade han med det kritikerrosade soloalbumet “Mother Earth”. Sedan dess har han släppt ytterligare två album, en EP och ett antal singlar.

Hösten 2022 with Arvids första singel på svenska; “En gång en vän” och det blev starten på nytt låtskrivande nu med fokus på det egna språket. Han hittar inspiration hos de stora musikaliska poeterna som Cornelis, Åkerström, Dylan och Cohen men den artist han själv verkligen känner samhörighet med är Alf Robertson och hans musik och texter om det vanliga livet.

Arvid och Albin Lee Meldau har varit vänner i många år och hade tillsammans soulbandet The Magnolia, där de båda var sångare. De två har skapat musik tillsammans sedan de var i tonåren, i höstas såg vi dem också i TV4:s Så mycket bättre där de gemensamt tolkade Anne-Lie Rydés stora hit “Segla på ett moln”. Arvid har även varit en del av Albins liveband i flera år. Nu fortsätter de samarbetet på med hans nya musik him där de har skrivit ihop med Peter Kvint, som även står för produktionen. Deras musikaliska gemenskap har nu också fördjupats ytterligare då Arvid är den första artisten på Albins nystartade skivbolag Mayfly Recordings. Singeln “Galler” blir labelns första release.

“Galler”, som är en hommage till poeten Stig Dagerman och hans författarskap ger oss en stark berättelse med ett stråk av vemod, en vacker melodi och en underbar produktion. Arvids röst har verkligen förmågan att gå rakt in i själen.

Arvid fortsätter att utforska det svenska språket i sin musik och mer musik kommer under året.

______________________________________________________

OM BEAR GARDEN


Sedan det självbetitlade debutalbumet släpptes 2019 och uppföljaren ”Sunshine Fruit” (2021) har Bear Garden ständigt utforskat nya genreöverskridande områden inom den instrumentala musiken och utvecklat ett eget visuellt uttryck. Omöjlig att genrebestämma, som en kameleont mellan ett stökigt progressiveivt uttryck och ett modernt, poppigt sound. Längs vägen har både hyllningar från renommerade musikjournalister och framträdanden på festivaler och klubbar runtom i Europa byggt en växande publik och följarskara.

Nu är Bear Garden aktuell med Up (Part 1) som är den första delen av fullängdsalbumet “Up” som kommer ut i februari 2024. Senaste singeln “Up” har redan placerats som ”Beat of the week” på BBC 6 Music och spelats flirtatious Gånger for BBC Radio.

– Jag och bandet är supertaggade på att komma ut och spela den nya musiken live. Tourén och musiken kommer större, mer expressiv och melodisk än tidigare, mycket nytt och förmodligen oväntat för publiken.

Arrangör

På Falkeröd finns ett vegetariskt trädgårdscafé som serverar frukost och lunch under dagtid. Ladan används till evenemang som bröllop, konserter, event, yoga och kurser men har också en kvällsservering som serverar napolitanska pizzor under högsäsong.


Lokal

Falkeröd Café & Ladan, Falkerödsvägen 8, 457 72 Grebbestad

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer