skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Arvid Jullander Trio

Få biljetter kvar
Eventet är avslutat

Arvid Jullander Trio

Från 120,00 SEK

Plats

Datum

11 maj 2024 20:30 - 21 maj 2024 23:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Arvid Jullander Trio
Arvid Jullander är ett av de absolut mest spännande namnen i svensk jazz just nu. Med sin kontrabas har han såväl förfört som hänfört, världen över. Han har synts i sammanhang tillsammans med bl.a. Bohuslän Big Band, Jason Moran, Eric Harland, Vanisha Gould, Rick Margitza m.fl.
Arvid har även belönats med ett flertal stipendier, bl.a. Monica Zetterlund-stipendiet. Stockholmsbaserade pianisten Leo Lindberg har även han belönats med Monica Zetterlund-stipendiet. Leos osedvanligt musikaliska begåvning visade sig i tidig ålder vilket innebar att han inledde sin bana som professionell musiker redan som barn. Hans pianospel är häpnadsväckande och han måste betraktas som en av Sveriges absolut främsta Jazzpianister. Leo har i botten influerats av pianister som Bud Powell och Wynton Kelly. Leo äger en lysande konstnärlig fantasi som får musiken att slå ut i full blom. Han är tekniskt briljant och rytmiken är magnifik.
Adam Ross trumspel är omöjligt att värja sig mot. Det är virtuost, lekfullt och musikaliskt. Han är hett eftertraktad och figurerar i många prominenta sammanhang som exempelvis Carl Bagge Quartet, Stockholm Jazz Orchestra, Bohuslän Big Band, Fredrik Kronkvist, Vivian Buzcek m.fl.
UtopiaJazz är oerhört glada och stolta över att kunna presentera denna fenomenala Trio av högsta klass.Arvid Jullander - bas
Leo Lindberg - piano
Adam Ross - trummorEntré 120:-
Student 60:-

Arrangör

Välkomna till utopia jazz

En plats som ska kännas hemtrevlig och folklig. ett ställe där säsongsbetonad mat trängs med skön musik. ett ställe för dig som vill ta en anspråkslös pilsner såväl som för dig som vill njuta en riktigt god middag. utopia jazz vill ständigt vara i rörelse och erbjuda nya spännande smaker och upplevelser, men alltid i troget sällskap av fin jazz, live eller i högtalarna.

Lokal

Utopia Jazz, Karl Johansgatan 6, 414 59 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer