Hoppa till huvudinnehåll

arv & miljö/Janne söker en vän

arv & miljö/Janne söker en vän

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

13 sep 2024 19:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Akt ett

arv & miljö

Publiken bestämmer hemmiljön. Skådespelarna vet bara att de ska spela en mor och en son. Vilka är dom? Vad tänker och drömmer de om? Hur ser deras historia och relation ut?

Vi följer improvisatörerna Lis Rosenqvist och Jesper Eriksson när de undersöker vilka karaktärer de blir just denna kväll och hur står det till med relationen mor-son?

Följ med på en underhållande improresa under ca en timme.
Förbered dig på både skratt och svärta - och allt däremellan!

Sagt om föreställningen:

”Det var ståpäls från första låten till sista. Den där nerven som ilar sig längs ryggraden. Så många fina pauser där de känner in och vi i publiken bara fångar in känslorna. Stämningen som de fångar in av det som de frågar en person från publiken”
”Toppenföreställning”
”Verkligen fin föreställning”
”Mycket bra föreställning!”
”Vilken kanonbra föreställning”


Föreställningsidé och improvisatörer: Lis Rosenqvist och Jesper Eriksson
Regi: Johan Humlesjö

Akt två

Janne söker en vänI en ny serie av duo-föreställningar kommer teaterns nestor Janne Berg möta olika improvisatörer för att improvisera kring vänskap och relationer i alla dess former, både tillåtna vackra vänskaper och smutsiga förbjudna relationer.

Detta är en föreställning som kan inspirera att vårda dina vänskaper, göra slut med en kompis eller ta kontakt med en vän från förr. I denna helt improviserade föreställning blandas skratt, allvar och igenkänning.

Föreställnings längd ca 1 h 
Vän 13/9 Viktor Öberg-Bjule

Arrangör

Stockholms Improvisationsteater värnar om fantasins plats i en effektiv och hård värld. Med humorn som verktyg ifrågasätter vi normer, traditioner och invanda tankebanor. Vi är en källa till hejdlös glädje för människor och väcker lusten att skapa själv. Vi balanserar ständigt på slak lina mellan högt och lågt, aktualitet och tidlöshet, den lilla människan och de stora frågorna, filosofi och vardag, nuet och evigheten. Vi undersöker, utvecklar och förädlar den improviserade teatern som konstart.

Stockholms Improvisationsteater bildades 1989. Sedan 1992 har vi funnits i våra egna lokaler på Sigtunagatan 12 - den enda fasta scenen i Norden där det enbart spelas improviserad teater.

Våra verksamheter är följande:

□ Improvisationsteater - Vi spelar föreställningar på egen scen.

□ Kurser - Kursverksamheten för allmänheten i den gyllene konsten att improvisera. En äkta folkrörelse!

□ Teater För Jobbet - Pröva nya tankebanor och frigör kreativiteten på din arbetsplats. Eller beställ en specialkomponerad improshow till konferensen.

Lokal

Stockholms Improvisationsteater, Sigtunagatan 12, 113 22 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Återbesök evenemang

Populära events

Närliggande evenemang

Evenemang från samma kategori

Upptäck mer