skip to main content

ARTON VOICES!

ARTON VOICES!

Från Gratis

Plats

Datum

17 mar 2024 19:00 - 21:00

Beskrivning

Vi återser fantastiska kören Arton Voices. Senast hos oss i Östhammar 2022 i ett bejublat framträdande! Många har önskat se dem igen – och nu kommer dom!. Vi får höra kända pärlor från jazzen varierad med schlager och pop.

Körledare och arrangör är Lars Karlsand. Med stor erfarenhet och musikaliskt kunnande leder han kören i sina egna jazziga och lekfulla arrangemang. 

Han trakterar dessutom kontrabas, elbas, keyboard, dragspel och gitarr. Lasse är en sann musikant

En kväll med sångglädje, sväng och show!

Lokal

Societetshuset Källör, Källörsgatan 1, 742 36 Östhammar

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer