skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Artificial Brain (US) + Devoid of Thought (IT) + Sonic Assault @Göteborg

Eventet är avslutat

Artificial Brain (US) + Devoid of Thought (IT) + Sonic Assault @Göteborg

Från 195,00 SEK

Plats

Datum

13 jul 2022 19:00 - 23:00

Beskrivning

Efter att ha fått det här giget framflyttat ett gäng gånger pga ni vet vad så är vi mer än peppade för att äntligen kunna annonsera ut detta! Amerikanska tekniska death metal-bandet Artificial Brain och italienska death metal-bandet Devoid of Thought gör gemensam sak och drar ut på Europa-turné. I Göteborg ser vi inga mindre än lokala favoriterna Sonic Assault som supportband!

Artificial Brain

Här har vi ett riktigt jävla bra tekniskt death metal-band! De bildades i New York 2011 och har sedan dess släppt en trilogi av album tillsammans med sångaren Will Smith (inte den Will Smith), släppta 2014, 2017 respektive 2022 (i skrivande stund har det tredje albumet inte släppts än, det släpps om några dagar). Allt med ett väldigt starkt science fiction-tema i både lyrik och artwork. 2017 års album, Infrared Horizon, var utan tvekan ett av de allra bästa albumen som släpptes under 2017.

https://profoundlorerecords.bandcamp.com/album/artificial-brain

https://www.youtube.com/watch?v=AmE7RCVIOLE

Devoid of Thought

Devoid of Thought bildades 2010 i norra Italien, då under namnet Warstorm och med fokus på thrash metal. 2016 bytte de namn och sound och är numera ett riktigt tungt kosmiskt death metal-band. Debuten, Outer World Graves, under det nya bandnamnet kom 2021 där de har dragit mycket influenser av band som Timeghoul, Blood Incantation, Voivod och Incantation. Med andra ord bjuds det på teknisk death metal med inslag av death doom och annan mörk och tung musik. Riktigt bra grejer som vi tycker att alla borde lyssna på!

https://devoidofthought.bandcamp.com/album/outer-world-graves

Sonic Assault

Ingen i Göteborg som har koll på underground-metal kan väl ha missat Sonic Assault som har kommit in som en fräsch fläkt på stadens alla scener de senaste åren! Om ni nu ändå skulle ha lyckats missa dem så kan vi berätta att detta antagligen kommer bli ett av era nya favoritband. Det är helt galen teknisk thrash metal med science fiction-tema som gäller. Debutalbumet, Neon-Lit Metropolis, släpptes i januari i år och är redan ett av våra favoritalbum från 2022. Albumet följdes upp av några extremt lyckade supportgig åt inga mindre än Avatar, och nu är det dags för oss att ännu en gång få ha dem hos oss!

https://sonicassault.bandcamp.com/album/neon-lit-metropolis

BILJETTER - 195 spänn + serviceavgift

ÅLDER - 18-årsgräns

PLATS - TBA, Göteborg

OBS Evenemanget är som vanligt 100% fritt från sexism, transfobi, homofobi, rasism, nazism och alla andra former av totalt meningslös diskriminering

Arrangör

Lokal

LOCATION TBA LOCATION TBA, Göteborg, Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer